Dolar 32,5158
Euro 34,6136
Altın 2.489,76
BİST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 22°C
Az Bulutlu
Muğla
22°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 19°C
Cum 14°C
Cts 18°C

BOĞALAR ÖREN’DE GÜREŞTİ

BOĞALAR ÖREN’DE GÜREŞTİ
REKLAM ALANI
Ekim 15, 2014 2:37 pm
1.429
A+
A-

BOĞALAR ÖREN’DE GÜREŞTİ

IMG 20141013 WA0003 - BOĞALAR ÖREN’DE GÜREŞTİ

Milas Belediyesi ile Ören Gençlik ve Spor Derneği tarafından organize edilen “Boğa Güreşi” bu hafta sonunda Ören Mahallesi’nde yapıldı.

 

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği güreşlerde boğaların verdiği mücadeleler büyük beğeni topladı ve güreşler heyecanla takip edildi. Düzenlenen güreşlere Milas Kaymakamı Fuat Gürel, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milas Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Mat, Milas Belediyesi meclis üyeleri de takip etti.

Etkinlikte katılımcı vatandaşlara hitaben bir konuşma gerçekleştiren Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, etkinliğin yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti. Katılımcı vatandaşların güreş bir güre organizasyonu izlemesi temennisinde bulunan Belediye Başkanı Tokat; “bu ve buna benzer etkinlikler mahallemizin tanıtılması anlamında önemli bir araç. Bizlerde bu anlamda elimizden geleni yapmaya gayret gösteriyoruz” dedi.

Yaklaşık olarak 130 boğanın katıldığı güreşleri düzenleme kararı aldıktan sonra Milas Belediyesi’nin kendilerine sahip çıktığını ve hiçbir zaman yalnız bırakmadığını ifade eden Ören Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Fatih Özbey, “Başta Milas Belediye Başkanımız Muhammet Tokat’a, Milas Belediye Başkan Yardımcımız Zeynep Mat’a ve emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Bu ve buna benzer etkinlikleri elimizden geldiği kadar yapmaya devam edeceğiz” dedi.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.