Dolar 32,3670
Euro 35,0307
Altın 2.325,51
BİST 9.110,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Parçalı Bulutlu
Muğla
26°C
Parçalı Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 24°C

“Bizim Çılgın Projelerimiz Yok”

“Bizim Çılgın Projelerimiz Yok”
REKLAM ALANI
Ocak 23, 2014 11:13 am
1.941
A+
A-

“Bizim Çılgın Projelerimiz Yok”

MHP Muğla Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdoğan seçim çalışmaları kapsamında hafta sonunda Yatağan ve Ortaca’da ziyaretlerde bulundu.

MHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan Yatağan’da düzenlenen  Deve Güreşlerini izledikten sonra Ortaca Eskiköy köyünde vatandaşlarla bir araya geldi. MHP Ortaca Belediye Başkan Adayı Av. Recep Güneş ile birlikte Eskiköy köyünü ziyaret eden Erdoğan ve beraberindeki heyet burada vatandaşlarla sohbet etti.

-Bizim Çılgın Projelerimiz Yok

Burada vatandaşlarla dertleşen, sorunlarını dinleyen Erdoğan burada yaptığı konuşmada:  “Bizim sizlere söyleyecek, sizleri kandıracak çılgın! projelerimiz yok. Biz sizi, siz bizi biliyorsunuz. Son iki yılda 5 defa geldiğim bu köyde sizler ile daha önce de dertleşmiş, sorunlarınız üzerine fikir alışverişinde bulunmuştuk. Muğla’yı da Ortaca’yı da beraberce yönetebileceğiniz, sizin isteklerinize kulak tıkamayacak, kapısı sizlere her zaman açık olacak bir yönetim istediğinizi biliyorum. O yüzden siz değerli hemşehrilerimizin kıymetli oylarına talibiz. Sizlere buradan söz veriyorum; Muğla’yı beraber yöneteceğiz. Sizin istemediğiniz hiçbir şey olmayacak” dedi.

ÖMER KUNDAKÇI

DSC 0509 - “Bizim Çılgın Projelerimiz Yok”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.