Dolar 32,5258
Euro 34,7471
Altın 2.490,46
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 19°C
Az Bulutlu
Muğla
19°C
Az Bulutlu
Cum 13°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 23°C

Bilinçsiz paylaşımlar yapmayın

Bilinçsiz paylaşımlar yapmayın
REKLAM ALANI
Nisan 21, 2018 6:08 am | Son Güncellenme: Nisan 21, 2018 3:20 pm
2.199
A+
A-

Bilinçsiz paylaşımlar yapmayın

Dalaman’da bir süredir sosyal medya üzerinden ‘Zehirleniyoruz’, ‘Ölüyoruz’ paylaşımlarına açıklama geldi.

Dalaman sanayi sitesinde atık yağlardan baz yağ elde eden fabrikanın sahibi Bilgehan İlhan, sosyal paylaşım sitelerinden yapılan olur olmaz paylaşımların vatandaşları paniğe sürüklediğini söyledi.

IMG 20180420 WA0011 - Bilinçsiz paylaşımlar yapmayın

Fabrika sahibi Bilgehan İlhan, “Dalaman Sanayi sitesinde kurulmuş, açılımı, rafinasyon ve rejenarasyon olan atık yağlardan baz yağ elde eden tesis. Fabrikanın ne gaz üretimiyle ne de başka bir gazla ilgisi hatta hiçbir gaz çıkışı yok. Tamamen kapalı sistem olan modern bir tesis. Merak eden herkes gelip fabrikamızı görevliler eşliğinde gezebilir. Art niyetli olarak karalama kampanyası olduğunu düşünüyoruz” dedi.

İsimsiz 1iii - Bilinçsiz paylaşımlar yapmayın

Çevreyi kirletmek yerine aksine çevreyi atık yağlardan kurtaran bir tesis olduğunu ifade eden İlhan, “Hiçbir kaçak ya da kayıtsız işimiz yok. İlgili bakanlıktan ve Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden ruhsatlarımız mevcut. Ne yerleşim alanında ne de turizm alanında. Sanayi sitesinde uygun görülen yerde faaliyetimizi sürdürüyoruz11 kişinin çalıştığı, 2 milyon liranın üzerinde yatırım yapılan ve önümüzdeki yıllarda geliştirilecek olan ek yatırım ve projeyle 30 kişinin istihdam edileceği bir fabrika yapmayı düşünüyoruz” diye konuştu.

Yapılan şikayet üzerine AFAD ekiplerinin ölçüm yaptığını ifade eden İlhan, “fabrika tamamen temiz çıktı, raporlar verildi. Hazırlanan raporlar, valilik başta olmak üzere tüm ilgili birimlere gönderiliyor. Yanlış bir durum olsa gereken işlem yapılır. Olur olmaz paylaşımlar vatandaşlarımızı da paniğe sürüklüyor ” dedi.

Melahat KANBUR

windows 10 education satın al

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.