Dolar 32,4770
Euro 34,9370
Altın 2.435,95
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 23°C
Açık
Muğla
23°C
Açık
Cum 25°C
Cts 24°C
Paz 25°C
Pts 25°C

BELEDİYE SPOR HEDEFİNE ULAŞTI

BELEDİYE SPOR HEDEFİNE ULAŞTI
REKLAM ALANI
Nisan 15, 2015 8:05 am
684
A+
A-

BELEDİYE SPOR HEDEFİNE ULAŞTI

 

Süper Amatör Ligde mücadele eden Ortaca Belediye Spor gurubunda şampiyon olduktan sonra iki sezondur kıl payı kaçırdığı BAL’a yükselme maçlarında bu sezon Muğla Üniversitesini 2-0 mağlup ederek hedefine ulaştı.

 

Ortaca’lı sporseverler erken saatlerde kafileler halinde hareket ederek Muğla Üniversitesi stadında oynanan maçta takımlarını yalnız bırakmayarak tezahüratlarıyla destek verdiler. Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, Belediye Spor Başkanı Metin Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri tam kadro giderek onlarda sporcuları yalnız bırakmadılar. Maçtan 2-0 galip ayrılarak BAL’a yükselen Ortaca Belediye Spor ve Ortaca’lı sporseverler konvoy halinde Ortaca’ya coşkuyla dönüş yaptılar. Konvoy halinde Ortaca’ya gelen sporcu ve taraftarlar şehir içinde tur attıktan sonra kutlama yapmak için giysi pazar yerine geldiler. Alanı dolduran binlerce Ortaca’lı tarafından sevgiyle ve tezahüratla karşılanan sporcular sahnede teker teker tanıtıldılar. Ortaca Belediye Sporlu oyuncuları karşılamaya gelenlere karşı konuşma yapan Belediye Başkanı Hasan Karaçelik “ uzun yıllardır uğraştığımız ve özlemini çektiğimiz şampiyonluğu elde ettik hepimize hayırlı olsun. Tabiî ki bunda hepinizin katkısı var, başta Ortaca Belediye Spor Kulübünün yöneticilerinin ve sporcuların, yağmur çamur demeden takımlarını destekleyen sizlerin çok büyük emeği var hepinize çok teşekkür ediyorum. Ayrıca Ortaca Belediye Sporun kuruluşundan bu yana görev yapan, yöneticilik yapan, futbol oynayan, en yaşlısından en genç taraftarına, bu kulübün bu günlere gelmesinde katkısı olan bütün ağabeylerime teşekkür ediyorum, ölenlere rahmet, kalanlara sağlıklı ömürler diliyorum. Değerli Ortaca’lılar Ortaca sadece sporda değil birçok alanda başarıyı kucaklayabilecek bir potansiyele sahiptir. Ortaca sizlerin sayesinde yöneticilerine olan desteğiyle hangi kesimden olursa olsun bu destekle Ortaca çok büyük başarıları elde edecektir, yaşasın Ortaca diyorum “ dedi. Ortaca Belediye Başkanı Metin Yıldırım’da “üç yıldır hedeflediğimiz amacımıza bu yıl ulaştık.  Bu başarıda sporcularımızı yalnız bırakmayan yönetim kurulu arkadaşlarıma, bu başarıyı elde etmek için var güçleriyle mücadele eden sporcu kardeşlerime ve de teknik heyetimize, yağmur çamur demeden desteklerini esirgemeyen vefakâr ve cefakâr taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. İyi günümüzde, kötü günümüzde hep yanımızda olan ve desteklerini esirgemeyen ve bundan sonrada BAL’da da esirgemeyeceğine inandığım Belediye Başkanım Hasan Karaçelik’e özellikle ve de ayrıca çok çok teşekkür ediyorum. Takıma yapacağımız takviyelerle BAL’da da kalıcı olmak için mücadele edeceğiz “ dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.