Dolar 32,3396
Euro 35,1060
Altın 2.238,79
BİST 8.859,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 15°C
Az Bulutlu
Muğla
15°C
Az Bulutlu
Çar 13°C
Per 13°C
Cum 13°C
Cts 16°C

Başka “Dağlar” ölmesin

Başka “Dağlar” ölmesin
REKLAM ALANI
Eylül 27, 2013 7:53 am | Son Güncellenme: Eylül 27, 2013 3:16 pm
1.305
A+
A-

Başka “Dağlar” ölmesin

Dalaman’da bindiği servis minibüsünden indiği sırada aracın altında kalarak yaşamını yitiren Dalaman Çiftlik İlkokulu Anaokulu öğrencisi 5 yaşındaki Dağlar Dağlaroğlu’nun cenazesi toprağa verildi.

-Başka Dağlar ölmesin

Dağlar Dağlaroğlu’nun babası Doğan Dağlaroğlu “kaza oğlum öğle yemeği için eve geldiğinde meydana geldi. Servis şoförünün acele etmesi ve serviste çocuklara refakat eden birinin  bulunmaması oğlumun hayatına sebep oldu. Küçük bir dikkatsizlik büyük acılar yaşatıyor insanlara. Serviste gerekli güvenlik önlemleri alınmış olsaydı bu acı yaşanmayacaktı. Bu işin peşini bırakmayacağız. Başka Dağlar ölmesin istiyoruz. Biz gereken neyse yapacağız. Yetkili makamlardan da denetimlerin dahaDSCF7306 2 - Başka “Dağlar” ölmesin

DALAMAN KAYMAKAMI YILMAZ ŞİMŞEK 11 - Başka “Dağlar” ölmesin

DALAMAN KAYMAKAMI YILMAZ ŞİMŞEKoğlum - Başka “Dağlar” ölmesin

da sıklaştırılmasını isytiyoruz” diye konuştu.

-İdari soruşturma açıldı

Dalaman Kaymakamı Yılmaz Şimşek “öncelikle minik yavrumuzun ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum. Olayla ilgili adli soruşturma devam ediyor, servis sürücüsü gözaltında. Bizde idari soruşturma başlattık. Kimin hatası varsa gereken yapılacak. Gerek Emniyet birimleri ve gerekse İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri tarafından  Öğrenci servis işletmeleri ve sürücüleri ile ilgili dönem başlarında ve periyodik olarak sürekli denetimler ve uyarıcı toplantılar gerçekleştiriliyor. Bu toplantıları ve denetimleri daha da sıklaştıracağız” dedi.

-Servis şoförü gözaltında

Kazadan sonra Dalaman Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan 48 S 5508 plakalı öğrenci taşıma servisi şoförü Muhammet Türker ‘in gözaltı işlemleri sürüyor. Türker’in işlemlerin ardından adli makamlara sevk edileceği öğrenildi.

-Cenaze toprağa verildi

Dağlaroğlu’nun cenazesi Dalaman Devlet Hastanesi morgundan alınarak Dalaman Merkez camiinde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Ömer Kundakçı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.