Dolar 32,3373
Euro 35,1899
Altın 2.246,00
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 14°C
Yağmurlu
Muğla
14°C
Yağmurlu
Çar 14°C
Per 15°C
Cum 13°C
Cts 15°C

Barış Manço ve Cem Karaca Ortaca’da Şarkılarıyla Anıldı

Barış Manço ve Cem Karaca Ortaca’da Şarkılarıyla Anıldı
REKLAM ALANI
Şubat 10, 2015 3:23 pm
1.358
A+
A-

Barış Manço ve Cem Karaca Ortaca’da Şarkılarıyla Anıldı

 

Ege Yolcu Dergisi, Anadolu Rock Müziği’nin öncüleri Barış Manço ve Cem Karaca için 8 Şubat 2015 Pazar günü Ortaca’da anma gecesi düzenledi. Etkinliğe çok sayıda Manço ve Karaca hayranı katıldı.

Her yıl Ege Yolcu Dergisi tarafından aralıksız olarak her iki sanatçı adına anma günleri düzenleniyor. Duyguyla beraber coşkunun yaşandığı anma gecesinde, sanatçıların slayt sunumları eşliğinde yaşamları anlatılıp Cem Karaca’nın şiirleri de okundu. Solo gitarda Şükrü Aran ve Levent Aslan, basgitarda Selim Serçek, davulda Sezai Ağartan, akustik gitar ve vokalde Ferhat Cam’dan oluşan Grup YOLCU, yorumladıkları Cem Karaca ve Barış Manço şarkılarıyla izleyicileri coşturdu. 1 Şubat 1999 yılında Barış Manço, 8 Şubat 2004 tarihinde Cem Karaca’nın vefatından bu güne geçen süre içerisinde her iki sanatçının yeri doldurulamadığı gibi eserleri; ilk günkü gibi sevenleri tarafından beğeniyle dinleniyor.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.