Dolar 32,5855
Euro 34,7974
Altın 2.507,93
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 12°C
Hafif Yağmurlu
Muğla
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

BAL’ın dibi 1 puana razı

BAL’ın dibi 1 puana razı
REKLAM ALANI
Mart 8, 2016 3:32 pm
1.385
A+
A-

BAL’ın dibi 1 puana razı

Ortaca Belediyespor: 2 İzmirspor: 2

 

BAL 10. Grupta mücadele eden Ortaca Belediyespor ile İzmirspor, Ortaca Belediyespor, Ortaca Ahmet Ateş Stadında oynadıkları karşılaşmada 2-2 berabere kaldı.Ligde kalma mücadelesi veren her iki takımda 1’er puana razı oldu. Bu sonuçlardan sonra Ortaca Belediyespor puanını 16’ya, İzmirspor ise puanını 19’a yükseltti.

İlk yarısı konuk ekip İzmirspor’un 36 ve 41’inci dakikalarda attığı gollerle 2-0 kapandı. Ev sahibi Ortaca Belediyespor ise 75 ve 86’ncı dakikalarda attığı gollerle skoru 2-2 yaptı. Ortaca BelediyesporPatrickKamgaing’in 20 dakikada kırmızı kart görerek oyun dışı kalmasıyla 70 dakika 10 kişi oynadı.

Ortaca Belediyespor Teknik Direktörü Göksel Özdemir, maçın başlama düdüğü çalmadan planlarının farklı olduğunu, 20. Dakikada görülen kırmızı kart ve ardından yenen iki golle planların değiştiğini söyledi.

Devre arasında yaptığı görüşmenin ikinci yarıda sahaya farklı yansıdığını ifade eden Özdemir “bu maçı 10 kişide olsa çevirebileceğimizi, bunu başarabileceğimizi konuştuk. Bizim için, 2,3,4-0 bir şey değişmiyordu. Sonuçta çocuklarımız buna inandı ve risk aldık skoru 2-2’ye getirdik. Tek üzüntüm avantaj yakalayacağımız hafta bu avantajı yakalayamamış olmak. Oyuncularımızı kutluyorum ve seyircilerimizin göstermiş olduğu desteğe teşekkür ediyorum” dedi.

İzmirspor Antrenörü Aziz Sağlam ise, “Futbol netice oyunu, Ortaca’nın da bizim de durumumuz belli. Biz ayağımıza gelen kısmeti teptik. Futbolcu psikolojisi bu, 2-0’dan sonra rahatlık rehavete kapıldılar. Yapılacak olay en kısa zamanda moral motivasyonıumuzu düzeltip Kuşadası maçına hazırlanmak. İzmirspor olarak dimdik ayaktayız. Ortaca’ya da bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

 

KIRMIZI KART: PatrickKamgaing(Dk. 20 Ortaca)

SARI KARTLAR: İdris Yalçın (Dk. 52, Ortaca)MohammedSumaila (Dk. 86, Ortaca)Semihcan Aslan (Dk. 87, Ortaca) Gökhan Yılmaz (Dk. 88, Ortaca),  Fehmi Mert Girmeç (Dk. 71 İzmir)

GOLLER: İrfan Akgün (Dk. 36 İzmir), Fehmi Mert Girmeç (Dk. 41 İzmir), Yusuf Asa (Dk. 70 Ortaca), Semihcan Aslan (Dk. 86 Ortaca)

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.