Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 18°C
Az Bulutlu
Muğla
18°C
Az Bulutlu
Paz 21°C
Pts 24°C
Sal 23°C
Çar 21°C

Bakan yardımcısından mahalleye yol istediler

Bakan yardımcısından mahalleye yol istediler
REKLAM ALANI
Mart 29, 2016 8:51 am | Son Güncellenme: Mart 29, 2016 8:52 am
1.419
A+
A-

OMR_0002Bakan yardımcısından mahalleye yol istediler

OMR_0013

 

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek Dalaman ve Ortaca’yı ziyaret etti. Vatandaşların yol ile ilgili sorunlarını yerinde inceledi.

 

Coşkunyürek’e, Dalaman ihtiyaçları başlıklı dosya verildi. Tünel ücret konusu ve eski yol onarımı, Göcek tüneli, yapımı planlanan Dalaman-Denizli yolu,Muğla-Fethiye karayolu Dalaman Gürköy ve Kargınkürümevkisinde karayolunda meydana gelen göçükler ve karayolundan mahallelere gidilen yollarlailgili bilgi verildi.Ortaca’da ise, karayolundaki alt geçit ve kavşaklarla ilgili sorunlar iletildi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek, vatandaşların taleplerini yerinde görmek üzere iki günlük program gerçekleştirdiklerini ve rapor halinde bakan Binali Yıldırım’a ileteceğini söyledi.

Gürköy ve Kargınkürü mahalle muhtarları karayolundan mahalleye giriş yollarında çalışma yapılması için Coşkunyürek’tendestek istediler.

“vatandaşlar kendi yolunu açtı”

Gürköy mahallesi muhtarı Sezgin YaşarMuğla-Fethiye karayolunda yapılan genişletme çalışmalarından sonra Gürköy mahallesinin yol sorunu yaşadığını söyledi.

Sorunun bir an önce çözüme kavuşturulmasını beklediklerini ifade eden Muhtar Yaşar, “Karayollarında genişletme çalışmaları yapıldığında köyümüzün ana girişi kapandı. 3-4 yıldır da burası kapalı, 4 kilometre dolaşarak tekrar buraya geliyoruz mağdur olduk. Burada istimlak yapıldı, yol belirlendi. Bizler mevcut yolun yapılmasını istiyoruz. Aynı sıkıntı karşı taraftaki Kargınkürü mahallesinde de yaşanıyor. Bu mağduriyetlerimizi bakan yardımcımıza ilettik. Bakanlığa ileteceklerini söylediler” dedi.

Sezgin Yaşar, mahallelinin 4 kilometre yolu dolaşmamak için kendi imkanları ile karayoluna bağlantılı tali yol açmak zorunda kaldıklarını, bunun da kazalara davetiye çıkardığını da sözlerine ekledi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.