Dolar 32,3375
Euro 35,1809
Altın 2.245,46
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 14°C
Yağmurlu
Muğla
14°C
Yağmurlu
Çar 14°C
Per 14°C
Cum 13°C
Cts 14°C

Bahçeşehir Koleji 8 Mart’ta bir arada

Bahçeşehir Koleji  8 Mart’ta bir arada
REKLAM ALANI
Mart 10, 2015 4:15 pm
1.542
A+
A-

fotoğraf 2DSC_0080fotoğraf 1

Bahçeşehir Koleji  8 Mart’ta bir arada

 

Bahçeşehir Koleji Okul aile birliğinin düzenlemiş olduğu 8 Mart Dünya Kadınlar günü, tanışma, kaynaşma ve kardeş okula destek çayı Dalaman Liykia Otel’de yapıldı.

Ege gölgesinin en büyük okulunu yaptık

Düzenlenen  çay gününde konuşma yapana Asiye Özalp: 1917 yılında açılmış benim köyüme okul, ama Dalaman’ın Çöğmen Köyüne 1916 yılında okul yapıldı. Köyceğiz, Ortaca ve Dalaman’ın en iyi esnafları Çöğmen köyünden gelen esnaflardır. Bizde  okuma yazma oranı yüksek olduğu için, 10 yaşında hayal ettim Yerbelen Mahallesine okul yapmak için, ama Allah nasip kısmet etti 35 yıl sonra çevreye  Ege bölgesinin en büyük okulunu yapmış olduk 750 öğrenci kontenjanımız var, talep çok olduğu için büyüdük, büyüttük ve Dalaman’a da okul yapmayı planladık ve Bahçeşehir koleji ismi hakkını aldık, okulumuzuda Dalaman’a açtık. Çocuklarınız üzerinden takıldığınız veya  kafanızda soru işareti olursa bize her konuda danışabilirsiniz, biz öğretmen ailesiyiz. 1750 öğrencim var ve 400’e yakın öğrencimizi alamadık yerimiz kalmadı” Özalp, ”8 Mart Dünya Kadınlar gününüzü kutlar ve hepinize sağlıklı ve mutlu günler dilerim”dedi.

Kadın, Aydınlık bir geleceğin temelidir

Bahçeşehir Koleji Okul aile birliği başkanı Yasemin Gür; ”Kadınlarımıza değer vermek , geleceğe yapılan en büyük yatırımdır. Kadının ihmal edildiği bir toplumun varlığını sağlıklı bir şekilde sürdürmesi mümkün değildir. Kadınlarımızın hayata daha fazla katılmalarının sağlanması, kadın zarafetiyle şekillenen bir sosyal hayata , daha aydınlık bir geleceğe ulaşmamızın yegane koşuludur. Bu inançla ‘’8 Mart Dünya Kadınlar Gününüzü’’ kutluyorum. Dalaman Bahçeşehir Koleji Okul Aile Birliği olarak amacımız ; Okul yönetimi, öğretmenler ve veliler arasındaki ilişkileri güçlendirmek, gerekli işbirliği yaparak öğrencilerimizin, yüksek ideal ve evrensel değerlerle beslenen bir eğitim sisteminin içerisinde yer almalarını sağlamaktır. Temel hedefimiz okulumuzda ki ; eğitim ve öğretim kalitesini en üst seviyeye çıkartmak ve eğitim sistemi , sosyal sorumluluk projeleri ve birlik ve beraberliğiyle eğitim camiasında örnek bir okul olmasını sağlamaktır”

Kargınkürü okulumuzu destekliyoruz

”Kaliteli eğitim her çocuğun hakkıdır diyoruz ve Kardeş Okulumuz Kargın Kürü İlkokulumuzu destekliyoruz. Bahçeşehir kolejinde yeni nesil eğitim anlayışı ile yetişen çocuklarımızın yeni dünyanın liderleri olacağına inanıyorum. Bahçeşehir kolejini yöremize kazandıran Kurucu temsilcimiz Tarık Özalp ve ailesine teşekkür ediyorum” Gür, Bahçeşehir Koleji Okulunun kurucuları olan Özalp ailesine ve okul aile birliği yönetimine teşekkür etti.

Lykia Otelde düzenlenen çay partisine, Özalp İlköğretim Okulu ve Bahçeşehir Koleji’nin velileri, Öğretmenleri ve Daire amirlerinin eşleri katıldı.

Haber : Güngör ÇOBAN

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.