Dolar 32,5215
Euro 34,7523
Altın 2.493,00
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 20°C
Az Bulutlu
Muğla
20°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 23°C

Asena Ceren’in çağrısı karşılıksız kalmadı

Asena Ceren’in çağrısı karşılıksız kalmadı
REKLAM ALANI
Aralık 21, 2017 1:06 pm
1.513
A+
A-

Asena Ceren’in çağrısı karşılıksız kalmadı

100 milyonda 1 görülen “yumuşak doku kanseri”nin bir çeşidi olan (Retroperitionelleimyomsarkom) hastalığıyla 3 yıldır uğraşan 25 yaşındaki Asena Ceren Hoşman’ın çağrısına yardımseverler duyarsız kalmadı.

OMR 0021 - Asena Ceren’in çağrısı karşılıksız kalmadı

Sosyal medyadan haberleşerek destek olmak için kolları sıvayan yardımseverler, Asena Ceren’in yalnız olmadığını, bir an önce sağlığına kavuşmasını istediklerini söylediler.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu olan Asena Ceren’in tedavileri Ankara’da Hacettepe Hastanesi’nde yapılıyor. 21 günde 1 kez kullanması gereken ilacın dozu yaklaşık 21 bin lira. Asena Ceren’in şu anda bu ilaçtan başka çaresi yok. Kullanma süresi şimdilik belli olmayan ilacın SGK ödeme listesinde olmaması ise aileyi kara kara düşündürüyordu.

-Biz varız dediler, kolları sıvadılar

Asena Ceren için hayati önemi olan ilacın SGK ödeme listesine alınması aileyi büyük bir yükten kurtaracak.

Haberin duyulmasının ardından birçok yardımsever, ‘biz varız’ diyerek kolları sıvadılar. Sosyal medyadan haberleşerek Asena Ceren’e destek olmak isteyen duyarlı insanlar, 23 Aralık Cumartesi günü Köyceğiz’de bir araya geliyor. Asena Ceren Hoşman’ın tedavi ve ilaçlarının alınabilmesi için kullanılmak üzere 23 Aralık 2017 Cumartesi günü, 09.00-16.00 saatleri arasında Köyceğiz Belediyesi Kültür Evi’nde kermes düzenlenecek.

Mutluluğa, yaşama ışık olmak için, Muğla Valiliği izniyle başlatılan kampanya devam ediyor. Yardım etmek isteyenler için; Türkiye İş Bankası Muğla Köyceğiz Şubesi. İban numarası: TR32 0006 4000 0013 6300 3207 34 Hesap nosu: 3630 0320734

-Nefes aldığım sürece çözüm vardır. Pes etmedim, etmem

Yaşam ışığım olun, diyerek yardım çağrısında bulunan ve kermesin düzenleneceğini duyan Asena Ceren, “ben yalnız olmadığımı biliyorum, kermesi düzenleyenlere şimdiden teşekkür ediyorum” mesajı yolladı.

Asena Ceren, “Doktorların deyimiyle 100 milyonda 1 görülen hastalık. Bu hastalığı yüz milyonda bir kişi yaşayacakmış o da ben oldum. Ben bunu yaşarım, ailemle ve dostlarımın desteğiyle bunu atlatırım. Önümde yaşayacak uzun ve güzel günler olduğuna inanıyorum. Yeter ki bana destek olsunlar, yaşam ışığım olsunlar. Hastalığımın ciddiyetini biliyorum. Nefes aldığım sürece çözüm vardır. Pes etmedim, etmem. Hep o umudun peşinden koştuk. Hiç vazgeçmedik, geçemeyiz. Çünkü yaşım çok genç. Her şeyin güzel ya da kötü bir sonu vardır derler. Ben her şeyin çok güzel olacağını biliyorum. Hayırseverlerin, yardımseverlerin, tüm ülkemin sesimi duymasını istiyordum ve herkesin desteğini bekliyordum. Çağrımın boşa gitmeyeceğini biliyordum” dedi.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.