Dolar
Euro
Altın
BİST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla °C
Muğla
°C
°C
°C
°C
°C

Ankaralı Ayşe sevgisi salona sığmadı

Ankaralı Ayşe sevgisi salona sığmadı
REKLAM ALANI
Mart 2, 2015 11:59 am
1.676
A+
A-

Ankaralı Ayşe sevgisi salona sığmadı

cekillis (2)

 

Milli Piyango 28 Şubat çekilişinin yapıldığı Seydikemer’e gelen sanatçı Ankaralı Ayşe’yi Yatağan’dan Kaş’a binlerce hayranı takip etti. Seydikemerlilerin bu ilgisine kayıtsız kalmayan sanatçı, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’e ve hayranlarına  ikinci klibini ilçede çekme sözü verdi.

 

Milli Piyangonun 28 Şubat çekilişi Muğla’nın yeni ilçesi Seydikemer’de yapıldı. Gün boyu çekilişlerin yapıldığı salonda saat 18:30’da amorti ve büyük ikramiye çekilişleri protokol üyeleriyle yapıldı. Kaymakam Muammer Köken’in amorti, Vali Vekili Fethi Özdemir’in 2 yüz bin ve Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ün de 2 Milyon TL’lik büyük ikramiye için butona bastığı çekilişte, büyük ikramiye 163956 numaralı yarım bilete isabet etti. İzmir ve Erzurum’da satıldığı öğrenilen büyük ikramiye biletinin yanı sıra 2 yüz bin TL’lik ikramiye de 006878 nolu bilete isabet ederken 20 TL’lik amorti rakamları ise 3 ve 9 oldu.

SALON GÖRÜCÜYE ÇIKTIbaskan ve ayse

Seydikemer Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleşen çekilişte kısa bir teşekkür konuşması yapan Belediye Başkanı Yakup Otgöz, ilçenin kalkınması ve büyümesi için tanıtıma ihtiyaç olduğuna vurgu yaptı. Emit Fuarında başlattıkları tanıtım organizasyonlarının Milli Piyango çekilişine ev sahipliği yaparak devam ettiğine değinen Başkan Otgöz, ilçenin tanıtımına yönelik organizasyonların da devam edeceğini belirtti. İlçenin tanıtımına katkı sağlayan Milli Piyango İdaresine teşekkür eden Başkan Yakup Otgöz, ilk kez görücüye çıkan Kapalı Spor Salonu için de eski il genel meclisi üyeleri ile Kemer Belde Belediye Başkanı Cafer Arıkan’a teşekkür etti

YAKLAŞIK 5 BİN KİŞİ İZLEDİ

 

Vali Vekili Fethi Özdemir’in yanı sıra kaymakamlık ve belediye daire müdürleri, milli piyango yetkilileri, stk temsilcileri, siyasi parti temsilcilerinin geniş bir katılım gösterdiği Kapalı Spor Salonu hınca hınç doldu. Yediden yetmişe yaklaşık 5 bin kişinin takip ettiği organizasyonda salona giremeyenler, etkinliği salon önünde kurulan ekrandan takip etti. Yerel sanatçı Ahmet Eraslan’ın seslendirdiği türkülerle başlayan organizasyonun konser bölümü, Türk Halk Müziği sanatçısı İlkim İlk’in seslendirdiği türkülerle devam etti. Yine güçlü sesiyle herkesi kendisine hayran bırakan Berna Başel de birbirinden hit eserlerle salondakileri coşturdu.

BAŞKANI KONUK EDECEK

Sahneye son olarak TV dünyasından da tanınan ve Ankaralı Ayşe Dinçer çıktı. Sanatçının anonsuyla birlikte büyük bir coşkunun yankıladığı salonda Ankaralı Ayşe, önce topuklu ayakkabılarını çıkarttı ve köylü kadınların giydiği lastik ayakkabıyı ayağına geçirdi. Sanatçı hayranlarının yoğun sevgi gösterisi altında repertuvarından seçtiği birbirinden güzel eserleri zaman zaman seyircilerin arasında girerek okudu. Katılımcılarla komik diyaloglara da giren sanatçıyı Seydikemer ve Fethiyenin yanı sıra Kaş, Dalaman, Ula ve Yatağan’dan da hayranları vardı.

2’İNCİ KLİBİ SEYDİKEMER’DE

Konser sonrasında sanatçıya çiçek ve Seydikemer görselli fincan takımı hediye eden Başkan Yakup Otgöz, Vatan Tv’deki programında sık sık Seydikemer’i tanıtan Ayşe Dinçer’e teşekkür etti, program davetini kabul etti. Kapalı Spor salonunu dolduran binlerce kişinin Ankaralı Ayşe’nin bir kez daha  ilçede konser vermesini istemesi üzerine Başkan Yakup Otgöz, eski beldelerin birinde de Ankaralı Ayşe Konseri düzenleyeceklerinin müjdesini verdi. Büyük alkış alan bu müjdenin ardından sanatçı da kayıtsız kalmadı ve ilçenin tanıtımına katkı sunmak için 2’inci klibini Seydikemer’de çekme kararı aldı.tv_cekilisi (1)

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.