Dolar 32,5997
Euro 34,8055
Altın 2.500,72
BİST 9.438,07
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 12°C
Hafif Yağmurlu
Muğla
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Anadolu ve İmam Hatip Lisesi’nde tatbikat

Anadolu ve İmam Hatip Lisesi’nde tatbikat
REKLAM ALANI
Mart 4, 2015 9:51 am
1.912
A+
A-

Anadolu ve İmam Hatip Lisesi’nde tatbikat

IMG_7561

 

Dalaman ilçesinde Sivil Savunma Haftası etkinlikleri kapsamında Muğla Büyükşehir Belediyesi Dalaman İtfaiye Grup Amirliği ve Ulusal Medikal Kurtarma ekipleri (UMKE) tarafından Dalaman Öztaş Anadolu Lisesi ve Dalaman İmam Hatip Lisesinde yangın söndürme ve acil müdahale tatbikatı yapıldı.

 

Sirenlerin çalmasıyla başlayan tatbikat, itfaiye ve UMKE ekiplerinin  binadaki öğrencileri tahliye etmeye başlayarak devam ederken, üst katlarda mahsur kalan öğrencileri ise itfaiye aracının hidrolik merdiveni kullanılarak tahliyesi yapıldı.

Tatbikatın ardından, itfaiye ve UMKE amirlerinin öğrencilere yangın gibi olaylarda nasıl davranılmaları gerektiğini ve yapmaları gerekenler hakkında bilgi verdi.

IMG_7553

Tatbikat ile ilgili açıklama yapan okul müdürü Ramazan Can, “Okulumuzda düzenlemiş olduğumuz yangın  söndürme ve acil müdahale tatbikatı başarıyla sonlandı. Öğrencilerimizin günlük hayatta ve ileriki zamanlarında bu tarz olumsuz vakalarla karşı karşıya kalması durumunda, nasıl hareket etmeleri gerektiğini teorik ve uygulamalı olarak düzenlemiş bulunuyoruz. Tatbikata öğrencilerimizi bilgilendiren itfaiye ve UMKE ekiplerine de çok teşekkür ederim” dedi.IMG_7551IMG_7552IMG_7550

Haber : Güngör ÇOBAN

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.