Dolar 32,5075
Euro 34,8116
Altın 2.487,60
BİST 9.559,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 19°C
Az Bulutlu
Muğla
19°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 23°C

Ak Partide rozet töreni

Ak Partide rozet töreni
REKLAM ALANI
Kasım 17, 2016 2:23 pm | Son Güncellenme: Kasım 20, 2016 9:44 am
2.016
A+
A-

Ak Partide rozet töreni

????????????????????????????????????

……………………

????????????????????????????????????

………………………..

Dalaman Ak Parti İlçe Başkanlığında rozet töreni yapıldı.

30 Mart 2014 Mahalli İdareler Genel Seçim’de CHP ‘den Dalaman Belediye Meclis üyesi olan Hüseyin Ertuğrul, ani bir kararla CHP’den istifa etmişti. Dalaman Belediye meclis Üyeliğini bağımsız devam ettiren Ertuğrul, geçtiğimiz günlerde Ak Parti’de düzenlenen rozet törenin de AK Parti rozetini takarak yeni partisini açıkladı.

15 Temmuz sürecinde istifa etti
Dalaman Ak Parti İlçe Başkanı Muhammet Karakuş yapmış olduğu konuşmasında, “Değerli yönetim kurulu üyelerimiz hepiniz hoş geldiniz. Bu akşam burada mutlu bir olayı yaşamak için toplandık, hem yönetim kurulumuzu yapalım hem de aramıza katılan değerli meclis üyesi arkadaşımızı rozetini takmak için buradayız. İl genel kurulu meclis üyeleri geçmişte görev yapmış İlçe Başkanlarıyla bu mutlu anımızı paylaşmak istedik. Hüseyin Ertuğrul arkadaşımız muhasebe işi yapar 30 Mart’ta Cumhuriyet Halk Partisin den Meclis üyesi seçildi ve 15 temmuz sürecinde istifa etti. Bugün arkadaşımızı aramıza katılmak için davet ettik”dedi.

Ben hep Partileri esnaf dükkanı gibi tarif ederim
İl Başkan yardımcısı Şadi Pirci, Ailemize katılan Hüseyin Ertuğrul kardeşimize çok teşekkür ediyorum, Partiler Demokrasilerin vazgeçilmez unsurlarıdır. Ben hep Partileri esnaf dükkanı gibi tarif ederim, hepsi aslında devletin kontrolünde çalışan insanların mutluluğu için çalışırlar. Bakkalın biri aynı malı daha iyi satar AK parti o malı iyi satıyor, Cumhuriyet Halk Partisi o malı iyi satamıyor, ama biz onlarıda seviyoruz siyasette olan şeyler bunlar. Hüseyin beyin çekmiş olduğu sıkıntılardan dolayı aramıza katılmıştır. Partiden partiye geçmesi çok zor bir durumdur, kararından dolayı kendisini kutluyorum. Ak Parti ailesi çok farklıdır ve tekrardan kendisini kutluyorum”dedi.

Hakkımızda hayırlı olsun
Hüseyin Ertuğrul,”Bundan sonra birlikte çalışacağız, ilgi ve alakadan dolayı AK Parti teşkilatını teşekkür ediyorum, hakkımızda hayırlısı olsun”dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.