Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 12°C
Hafif Yağmurlu
Muğla
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Ak Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk: “Sıkıştığımız zaman referans olarak milleti aldık”

Ak Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk:  “Sıkıştığımız zaman referans olarak milleti aldık”
REKLAM ALANI
Ocak 27, 2017 2:34 pm | Son Güncellenme: Ocak 27, 2017 2:36 pm
1.517
A+
A-

Ak Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk:

“Sıkıştığımız zaman referans olarak milleti aldık”

OMR 0084 - Ak Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk: “Sıkıştığımız zaman referans olarak milleti aldık”

Ak Parti Dalaman İlçe Danışma Kurulu ve Sandık Başkanları toplantısı TİGEM toplantı salonunda yapıldı.

Toplantıya, Ak Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Teşkilattan Sorumlu İl Başkan yardımcısı şadi Pirci, Ak Parti Dalaman İlçe Başkanı Muhammet Karakuş, Dalaman Kadın Kolları başkanı Müşerref Kuşkonmaz, Ortaca İlçe Başkanı Yavuz Kırmızı, yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

Toplantıda konuşan Milletvekili Nihat Öztürk,Ak Parti’nin kurulduğu günden bu yana hem millet adına hem ülke adına birçok önemli virajıhep birlikte geçtiklerini söyledi.

“Muhtemelen 2 Nisan veya 9 Nisan’da tam tarihi belli olmamakla beraber yeni bir yol ayrımımız var” diyen Nihat Öztürk, “Hem milletimiz adına hem de vatandaşlarımız ülkemiz adına. Bu zamana kadar ülkemizinher başı sıkıştığında, gelecek adına söylenecek sözlerin tükendiği noktada hep millete başvurduk ve hep millet bizim önümüzü açtı. Dedik ki bir yerde kriz var millete başvurduk ve millet dedi ki bundan sonra bu şekilde olsun bizde milletin kararına hep uyduk” dedi.

OMR 0086 - Ak Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk: “Sıkıştığımız zaman referans olarak milleti aldık”

Nihat Öztürk konuşmasını şöyle sürdürdü: “Yaklaşık 14 seçimden bu yana başta referandumolmak üzere AK Parti girdiği her seçimde bir şekilde milletin teveccühünü kazandı ve milletin desteğiyle karar verdi.  Yani başka bir şeyle değil sadece ve sadece milletin desteğiyle ve milletin gücüyle beraber hep sandıklardan birinci çıktı iktidara geldi. Hep sıkıştığımız zaman referans olarak milleti aldık ve milletin desteğini aldık. Başka hiçbir gücü kendimize önder seçmedik. Hiçbir vesayetçi zihniyetle de ortaklık yapmadık. Tek derdimiz milletle beraber aynı yolda yürüyebiliyor muyuz. Milletin problemlerini çözebiliyor muyuz.  Milletin derdiyle dertlenebiliyor muyuz. Milletle beraber aynı duygularla ağlayıp aynı duygularla yoğunlaşıp gülebiliyor muyuz biz buna baktık. Eğer milletle biz aynı yolu yürümeseydik millet bizi 15 yıldan beri iktidar yapmazdı”

Ak Parti Dalaman İlçe Başkanı Muhammet Karakuş, önümüzdeki aylarda yapılacak olan referandumdan çıkan sonuçların 2019 yılında yapılacak olan seçimlerde Dalaman’ın aynası olacağını söyledi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.