Dolar 32,3390
Euro 35,1195
Altın 2.238,65
BİST 8.760,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 14°C
Yağmurlu
Muğla
14°C
Yağmurlu
Çar 14°C
Per 14°C
Cum 13°C
Cts 14°C

AK PARTİ BÜYÜK ŞEHİR BELEDİYE BASKAN ADAYI ARSLAN

AK PARTİ BÜYÜK ŞEHİR BELEDİYE  BASKAN ADAYI ARSLAN
REKLAM ALANI
Kasım 14, 2013 5:58 pm
1.570
A+
A-

AK PARTİ BÜYÜK ŞEHİR BELEDİYE

BASKAN ADAYI ARSLAN

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığı için yapılan temayülden Ömer Bülent Arslan çıktı. Geçtiğimiz Cumartesi günü yapılan ve AOÇ Müdürü Ömer Bülent Arslan, OGM Eski Müdürü Mustafa Kurtulmuşlu ve Muğla Vali Yardımcısı Mestan Yayman’ın yarıştığı temayülde Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Ömer Bülent Arslan’ın ismi birinci çıktı. AK Parti Genel Merkezi tarafından yapılan açıklamada, İstanbul için yapılan temayül yoklamalarında Mevcut başkan Kadir Topbaş ile İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu’nun ismi ön plana çıktı.ANKARA İÇİN NEFES KESEN YARIŞ: Temayül yoklamasında mevcut Başkan Melih Gökçek ve Ankara İl Başkanı Murat Alparslan en çok oyu alan isim oldu. TEMAYÜLDEN BİRİNCİ ÇIKAN İSİMLER: İzmir, Ulaştırma, Haberleşme ve Denizcilik Bakanı Binali Yıldırım; Van, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik; Bursa, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik; Çanakkale, AK Parti Çanakkale Milletvekili Mehmet Daniş; Edirne, siyasetçi ve köşe yazarı Tuna Bekleviç; Antalya, Genel Başkan Yardımcıları Menderes Türel ve Mevlüt Çavuşoğlu; Hatay, Adalet Bakanı Sadullah Ergin; Gaziantep, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin; Ordu, İdris Naim Şahin; Erzurum, Sağlık eski Bakanı Erzurum Milletvekili Recep Akdağ; Muğla, AOÇ Genel Müdürü Bülent Aslan. DİYARBAKIR İÇİN VEHBİ HATİPOĞLU İLE GÖRÜŞÜLDÜ: Diyarbakır büyükşehir belediye başkanlığı için henüz isim netleşmedi. Başbakan Erdoğan’ın kafasında bu şehir için bir iki isim bulunuyor. Bunlardan biri ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu’nun kardeşi Ömer Vehbi Hatipoğlu. Diyarbakır için ismi geçen bir diğer isim Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker. Başbakan, Diyarbakır için başka aday gösterirse Eker’in Mersin’e kaydırılabileceği konuşuluyor.ANKARA, İSTANBUL, İZMİR BU AY AÇIKLANACAK: 30 büyükşehirde temayül yoklamalarını tamamlayan AK Parti, bu hafta sonu ise geri kalan 51 şehirde temayül yoklaması yapacak. Parti, Ankara, İstanbul ve İzmir adayının bu ay açıklayacak.İşte 10 kişilik kurulAK Parti’nin adaylarının belirlendiği ve Erdoğan’ın başkanlığını yaptığı üst kurul şu isimlerden oluşuyor: Mustafa Şentop, Mehmet Ali Şahin, Ekrem Erdem, Menderes Türel, Haluk İpek, Nurettin Canikli, Mustafa Ataş, Güldal Akşit ve Zafer Çubukçu.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.