Dolar 32,3347
Euro 35,1658
Altın 2.244,39
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 14°C
Yağmurlu
Muğla
14°C
Yağmurlu
Çar 14°C
Per 14°C
Cum 13°C
Cts 14°C
REKLAM ALANI
Ekim 21, 2017 8:26 am
1.553
A+
A-

Bu çağrıya kulak verin…

Erkek Futbol Süper ligde hedef koyan ve Muğla’nın temsilcisi, Muğla Ortaca İşitme Engelliler Spor Kulübü ciddi sponsorlardan destek bekliyor.

Muğla Ortaca İşitme Engelliler Spor Kulübü Futsal Takım kaptanı ve Yönetiminde çalışan Ayşenur Çankaya, Muğla ilini Türkiye genelinde temsil ettiklerini Erkek Futbol takımının 1.Lig, Erkek Basketbol Takımının Süper lig, Bayan Futsal takımının Süper lig, Bayan Basketbol takımının Süper lig ve Bayan Voleybol takımının da 1. Lig olmak üzere 5 branşta faaliyetlerini sürdürdüğünü söyledi.

Kulübün kurulduğu 14 yıl boyunca tüm sezonlarda sponsorsuz, inançla, birlik ve beraberlikle zor şartlar altında başarı sağladıklarını ifade eden Ayşenur Çankaya, “Muğla Ortaca İşitme Engelliler Spor Kulübü’nü önemsememek üzüntülü bir durumdur. Bu sezon birçok zorluğa rağmen Türkiye’nin önemli takımları ile aynı ligde mücadele edeceğiz. Bu Muğla için büyük bir tanıtım. Bu sezonki hedefimiz senelerce düşündüğümüz Erkek Futbol Süper ligi. Fakat tabi ki bu hedefi gerçekleştirmek öyle kolay olmuyor. Başarılarımızın daha iyisini yapabilmek için sponsora ihtiyacımız var” dedi.

Sınırlı bütçelerle bir yere kadar gidebildiklerini anlatan Çankaya, şunları söyledi. “Bugünlere kadar sabır, azım  hırs ve mücadele ile buralara kadar geldiğimizin sevincini yaşarken, diğer yanda adım attığımız bu liglerdeki maliyetin artmasıyla da üzüntülü bir şekilde sıkıntı yaşıyoruz. Çünkü bu sezon için bütçemiz sınırlı. Söylemek istediğim, takımlarımızın başarılarının devam etmesi, gençlerimizin önünü açarak daha iyi yerlerde olmasını sağlamak için sponsor arıyoruz. Sessizler dünyasındaki Muğla Ortaca İşitme Engelliler Spor Kulübünün sesi olmak için tüm sporseverlerin desteklerini bekliyoruz. Bugüne kadar kulübümüze destek veren ve verecek olan tüm sporseverlere teşekkürlerimi sunarım”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.