Dolar 32,3652
Euro 34,9704
Altın 2.323,66
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Parçalı Bulutlu
Muğla
26°C
Parçalı Bulutlu
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 26°C
Sal 23°C
REKLAM ALANI
Ağustos 22, 2017 8:16 am
1.580
A+
A-

Ortaca ve Köyceğiz’e yeni kaymakam atandı

 

Yaklaşık 1 ay önce Safranbolu kaymakamı ve görevden alınan Safranbolu Belediye başkanının yerine görevlendirilen Ortaca Kaymakamı Fatih Ürkmezer’in ataması gerçekleştirildi.

Fatih Ürkmezer’in yerine Sürmene Kaymakamı Oktay Erdoğan atandı. Merzifon Kaymakamlığına atanan Köyceğiz Kaymakamı Gürkan Demirkale’nin yerine ise Kars Vali Yardımcısı Erdinç Dolu atandı.

SAFRANBOLU KAYMAKAMI FATİH ÜRKMEZER 2 -

SAFRANBOLU KAYMAKAMI FATİH ÜRKMEZER

Son yayınlanan kararnameyle Ortaca ve Köyceğiz kaymakamlarının yanı sıra, Fethiye, Yatağan ve Seydikemer kaymakamları da değişti.

Yatağan Kaymakamlığına Aşkale Kaymakamı Hayrettin Çiçek, Fethiye Kaymakamlığına Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Seydikemer Kaymakamlığına ise Rize Pazar Kaymakamı Cevat Çelik atandı.

-Fatih Ürkmezer’den veda

2 yıl Ortaca’da görev yapan Fatih Ürkmezer, yapılan görevlendirme ile Ortacalı hemşehrilerine veda etmeden gitmişti.

Son kararnameyle ataması kesinleşen Fatih Ürkmezer sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamayla Ortaca’ya veda etti.

Ürkmezer, “20.08.2017 tarihli kararname ile Safranbolu Kaymakamlığına atanmış bulunuyorum. 2 yıl boyunca birlikte çalıştığımız bütün Ortacalı hemşehrilerime teşekkürler. Allah Safranbolu’da da aynı huzur ve mutlulukla çalışmayı nasip etsin”

ORTACA KAYMAKAMI OKTAY ERDOĞANN -

ORTACA KAYMAKAMI OKTAY ERDOĞANN

-Ortaca Kaymakamı Erdoğan’ın özgeçmişi

1975 yılında Ankara’da doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Ankara’da tamamladı. Yüksek öğrenimini 1999 yılında Kırıkkale Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde tamamladıktan sonra, aynı yıl açılan kaymakamlık sınavını kazandı.

2000 yılında, Çorum’da Kaymakam adayı olarak göreve başladı. Sırasıyla Çeltik ve Çelebi İlçelerinde Kaymakam vekilliklerinde bulundu.

Asaleten Sivas – Koyulhisar, Iğdır – Tuzluca, Sivas – Hafik, Balıkesir – Balya ve Urfa – Birecik Kaymakamı olarak görev yapan Oktay Erdoğan, 2012 ağustos ayında Kandıra ilçesine atandı.

MERZİFON KAYMAKAMI GÜRKAN DEMİRKALE -

MERZİFON KAYMAKAMI GÜRKAN DEMİRKALE

Üç yıl, Kocaeli Kandıra Kaymakamlığı yapan Erdoğan, Sürmene Kaymakamı olarak göreve başladı. Oktay Erdoğan evli ve bir çocuk babasıdır.

-Köyceğiz Kaymakamı Dolu’nun özgeçmişi

İlk ve ortaöğrenimini Sinop’ta tamamladı. 2000 yılında Cumhuriyet Üniversitesi İ.İ.B.F. Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. 2001 yılında askerlik hizmetini tamamlayan Erdinç Dolu, 2007 yılında Sinop Kaymakam Adayı olarak mülki idare amirliği mesleğine intisap etti. Bir yıl süreyle İngiltere’de Manchester Üniversitesinde Dil ve Kamu Yönetimi eğitimi aldı.

KÖYCEĞİZ KAYMAKAMI ERDİNÇ DOLU -

KÖYCEĞİZ KAYMAKAMI ERDİNÇ DOLU

Türkiye Ortadoğu Amme İdaresi Enstitüsü (TODAİE) 42. Dönem “Kamu Diplomasisi Eğitim Programı” mezunu olan ve Kaymakamlık kursunu üstün başarı ile tamamlayan Kaymakam Erdinç Dolu; Nevşehir Kozaklı, Samsun Ayvacık ve Sinop Türkeli ilçelerinde Vekil Kaymakamlık, 2010-2012 yıllarında Trabzon-Köprübaşı Kaymakamlığı, Ağustos 2012-Aralık 2016 yıllarında dört buçuk yıl Selim Kaymakamlığı görevinde bulundu.

Selim Kaymakamı olarak yaptığı başarılı çalışmalar neticesinde 2015 yılında Türk İdareciler Derneği tarafından “Şehit Kaymakam Ersin Ateş Üstün Hizmet Ödülü” dalında “Yılın Kaymakamı” seçildi.

Kaymakam Erdinç Dolu evli ve iki çocuk babasıdır.

MELAHAT KANBUR-GÜRCAN KUNDAKÇI

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.