Dolar 32,3867
Euro 35,0622
Altın 2.325,73
BİST 9.112,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Parçalı Bulutlu
Muğla
26°C
Parçalı Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 24°C

Sağlıkta şiddet önlenemiyor

Sağlıkta şiddet önlenemiyor
REKLAM ALANI
Temmuz 26, 2017 11:06 am
2.390
A+
A-

Sağlıkta şiddet önlenemiyor

Ankara Türkiye Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde, iki doktor hasta yakınlarının şiddetine maruz kaldı. Ortaca’daki meslektaşları saldırıyı kınadı.

Türkiye Yüksek İhtisas Hastanesi’nde  ameliyat sırasında hayatını kaybeden bir hastanın yakınları doktorları darp etti. Hasta yakınlarının, hastanın ölümünden doktorları sorumlu tuttuğu öğrenildi.

‘Sağlıkta şiddete hayır’ eylemine hastane çalışanları, güvenlik görevlileri, hastanenin kendi çalışanları haricinde çevredeki hastanelerden de destek geldi. Hastaneye tedavi için gelen hasta yakınları da eyleme destek verdi.

206262 10150146255675768 7255929 n - Sağlıkta şiddet önlenemiyor

-Ortaca’dan Ankara’ya destek

Muğla’nın Ortaca ilçesindeki sağlık çalışanlarından da, Ankara Türkiye Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışanlarına yönelik şiddete tepki geldi.

Türk Sağlık Sen ortaca İlçe Temsilcisi Esalettin Keskinli, Ankara’da sağlık çalışanına yönelik yapılan saldırıyı kınadı.

Bu olayı her ne şekilde olursa olsun tasvip etmelerinin mümkün olmadığını dile getiren Türk Sağlık Sen ortaca İlçe Temsilcisi Esalettin Keskinli, “Bu tür saldırılar çalışma şevkinide kırmaktadır. Hepimiz her an bir saldırıyla tehditle karşı karşıyayız. Son dönemlerde yaşanan bu tür olaylar için caydırıcı yasal düzenlemeler yapılmaya çalışıldı ama demekki bunlarda yeterli değil” dedi

1 3 1 - Sağlıkta şiddet önlenemiyor

Keskinli, “karşılıklı hatalar yanlış anlaşılmalar olabilir. Fakat bunun karşılığı şiddet olmamalıdır. Bu tür hoş olmayan olayların bir daha yaşanmamasını, karşılıklı sevgi, saygı ve hoş görü içerisinde hizmetlerin devamlılığının sağlanmasını diliyorum” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.