Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 18°C
Az Bulutlu
Muğla
18°C
Az Bulutlu
Paz 20°C
Pts 23°C
Sal 22°C
Çar 22°C

80 yaşındaki Şehri Nine kayıplara karıştı

80 yaşındaki Şehri Nine kayıplara karıştı
REKLAM ALANI
Temmuz 3, 2015 1:48 pm
1.400
A+
A-

80 yaşındaki Şehri Nine kayıplara karıştı

OMR_0076 2

Köyceğiz’e bağlı Çayhisar Mahallesinde, 20 gün önce kızının yanına gitmek üzere evden ayrılan 80 yaşındaki Şehri Şahan kayıplara karıştı. Şehri Şahan, Köyceğiz Jandarma Karakol komutanlığında görevli askerler, Muğla Alay Komutanlığı’ndan gelen jandarma komando timi ve vatandaşlar tarafından aranıyor.

 

Şahan’ın postaneden 534 lira yaşlılık maaşını almak üzere damadı ile birlikte 11 Haziran’da Köyceğiz’e gittiği öğrenildi.

Arama çalışmalarına katılan Şahan’ın damadı Zafer Sarıtaş, kayınvalidesinin 10 Haziran’da yanına geldiğini ve birlikte yaşlılık maaşını çektiklerini söyledi.

11 Haziran’da Köyceğiz’den maaşını çektikten sonra Şahan’ı, Çayhisar Mahallesi’ne giden büyükşehir dolmuşa bindirdiğini anlatan Sarıtaş, “O günden sonra ‘evine varmıştır’ düşüncesiyle aramadım. Yakınlarımız görünmediğini söyleyince Çayhisar’daki evine baktım ve olmadığını gördüm. Karakola haber verdik ve armaya başladık” dedi.

Çayhisar Mahallesi Muhtarı Resmi Korkut, Şehri Şahan’ın komşularına kızımın yanına gidiyorum diyerek evden ayrıldığını bir daha da kendisinden haber alamadıklarını söyledi.

Resmi Korkut, Şahan’ı mahalle sakinleri, ilçe jandarma komutanlığı ekipleri ve il jandarma komutanlığına bağlı komando timi ile geçiş güzergahları ve gidebileceği yerlerin arandığını ifade etti.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.