Dolar 32,3271
Euro 35,0710
Altın 2.294,30
BİST 8.991,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 24°C
Az Bulutlu
Muğla
24°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 26°C

50 YILLIK BAŞKANA PLAKAET VE NAZARLIK TAKILDI

50 YILLIK BAŞKANA PLAKAET VE NAZARLIK TAKILDI
REKLAM ALANI
Mart 2, 2015 11:44 am
1.409
A+
A-

50 YILLIK BAŞKANA PLAKAET VE NAZARLIK TAKILDI

 

 Yatağan Esnaf ve sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin 50. Olağan mali Genel kurulunda Kooperatifin kurucusu ve  50 Yıllık Başkanı olan  Süleyman Can’a  Aydın Muğla  Bölge Birliği Başkanı Necip Saraç   Genel Merkez adına Plaket sundu ve Nazarlık taktı.

 

Yatağan Esnaf ve sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Toplantı  Salonunda yapılan Divan Başkanlığını Fethiye Esnaf ve sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Başoğlu’nun yaptığı , Genel kurula,  Aydın Muğla Bölge Birliği Başkanı Necip Saraç, Muğla, Fethiye, Kavaklıdere, Menteşe, Turgut,  Milas, Kooperatif  Başkanları, Yatağan Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mustafa Kuzu, Yatağan Halk Bankası müdürü Mustafa  Çömez,   Ticaret Bakanlığı yetkilileri, Sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri,  Kooperatifin yönetimi ve ortakları katıldı.

Kendisinden Duayen Başkan olarak söz edilen Yatağan Esnaf ve sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin 50 yıllık Başkanı Süleyman Can yaptığı konuşmada; ‘Bu gün çok mutlu ve gururluyum.  Kooperatifimizin kurucularından olup 50 yıldır sizlere hizmet etmenin gururunu yaşıyorum. Bu herkese nasip olmaz.  Kooperatifimiz İl ve Ülke genelinde başarılı bir kooperatif durumundadır.  Daha önce Yatağan’  Meslek okuluna 20 bin Tl kira yardımı 80 bin Tl okula yeni bina yapımı için katkı yaptık.  Ancak okul inşaatı tamamlanmadı. İnşaat tamamlanacak olursa katkı yapmaya hazırız. Ayrıca ortaklarımızın Üniversitede okuyan çocuklarına bazı kurallara göre burs veriyoruz.  Para birikiyor parayı sizlere dağıtamıyoruz. Bu nedenle Sağlık hizmetlerine de katkı yapmaya düşünüyoruz.   Sağ olun var olun’ dedi.

Aydın Muğla Bölge Birliği Başkanı Necip Saraç Genel Merkez adına Kooperatifin kurucusu ve  50 Yıllık Başkanı olan  Süleyman Can’a  Genel Merkez adına  Plaket sundu ve Nazarlık taktı.  Saraç Süleyman abi bizim üstadımız, duayenimiz Allah onu başımızdan eksik etmesin’ ifadesini kullandı.

Genel kurulda Mali, faaliyet ve denetim raporları okunup aklandı.

Genel Kurulda söz alan Yatağan Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mustafa Kuzu, Yatağan Esnaf ve sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin 50. Olağan mali Genel kurulu hepimize hayırlı olsun.  Okunan rakamlar hepimizin göğsünü kabarttı.  50 Yıl çok uzun bir zaman bu kadar uzun zaman esnafımıza hizmet eden Süleyman abime çok teşekkür ediyor saygılar sunuyorum’ şeklinde konuştu.

Yatağan Halk Bankası Müdürü Mustafa Çömez’de Yatağan Halk Bankası müdürü olduğum için çok şanslıyım çünkü sorunsuz bir kooperatifle çalışıyorum’ ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.