Dolar 32,5643
Euro 35,0187
Altın 2.435,25
BİST 9.760,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 23°C
Açık
Muğla
23°C
Açık
Cum 25°C
Cts 24°C
Paz 25°C
Pts 26°C

49. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu

49. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu
REKLAM ALANI
Nisan 24, 2013 4:37 pm | Son Güncellenme: Nisan 25, 2013 10:06 am
1.450
A+
A-

49. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu

Ömer KUNDAKÇI

Göcek-Marmaris etabını koşan bisikletçiler Ortaca’dan geçti.

49. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nun 153,5 kilometrelik Antalya-Elmalı etabını tamamlayan bisikletçiler 147 kilometrelik Göcek-Marmaris etabının güzergahında yer alan Ortaca ve Dalaman’dan geçtiler.

25 takımdan 189 sporcunun mücadele ettiği yarışlarda vatandaşlar bisikletçilerin geçtiği yol güzergahlarında bekleyerek alkışlarla destek verdiler. 

 

MUĞLA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

BÖLGE TRAFİK DENETLEME ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜNDEN BİLDİRİLMİŞTİR 

49.Cumhurbaşkanlığı Uluslararası Bisiklet Turu, 21-28 Nisan 2013 tarihleri arasında Antalya-Muğla, Aydın, İzmir ve İstanbul illerinde koşulacak ve toplam 8 etapta1204 kmmesafe yol katedilecektir. 

25 Nisan 2013 perşembe günü ise Marmaris – Turgutreis etabı koşulacaktır. Bu etap Sakar geçilerek Muğla Merkez, Yatağan ilçesi, Milas üzeri Bodrum-Turgutreis bölgesine varılacaktır. Bu etabın toplam koşu mesafesi183 km dir. başlangıç saati:10:00, tahmini bitiş saati de 15:00’dır.26 Nisan 2013 cuma günü Bodrum başlangıç noktası olarak saat 11.40’da başlayacak Bodrum-Selçuk (Meryemana) etabı, Milas üzerinden Aydın istikameti Bafa gölü üzerinden İzmir Selçuk bölgesine varılacaktır. Yarışın tahmini bitiş saati: 16.30’dur.         

Yarışlar süresince grup başı ile grup sonu arası 30 dk fark olabileceği değerlendirilmektedir. İlimizde koşulacak olan 49.Cumhurbaşkanlığı Uluslararası Türkiye Bisiklet Turu etaplarında vatandaşlarımızın alınan trafik tedbirlerinden ve düzenlemelerinden en az seviyede etkilenmeleri için, ilimiz karayollarında koşulacak Etaplarda;

1-Yarış start saatinden veya yarışçıların ilimiz sorumluluk başlangıç noktasına intikal saatinden 1 saat önce, ağır yük taşıyan araçların depolanması yapılacaktır.

2-Yarışların başlangıç veya ilimiz sorumluluk başlangıç noktasına intikallerinden 30 dk önce güzergâhlar araç trafiğine kapatılarak, alternatif güzergâhlar kullanılacaktır. Yarış güzergâhında bulunan araçların depolanması yapılacaktır.

3-Yarış esnasında, zorunluluk sebebiyle ambulans, itfaiye gibi araçlar kontrollü şekilde trafiğe çıkarılacaktır.

4-Yarış süresince vatandaşlarımızın özel araçları ile trafiğe çıkmamaları, toplu taşıma araçlarını kullanmaları, güzergâhlarda alınan trafik tedbir ve düzenlemeleri, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları önem arz etmektedir.

6-Etaplarda yarış komitesine bağlı 1 eskort, 10 adet motosiklet ekibi, 2 adet öncü ve artçı resmi ekip görevlendirilecek, önemli karayolları nokta ve güzergahlarında trafik polis ekipleri görev yapacaktır.

 

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.