Dolar 32,3319
Euro 35,1199
Altın 2.301,65
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 24°C
Az Bulutlu
Muğla
24°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 26°C

3 Aralık Dünya Engelliler Günü

3 Aralık Dünya Engelliler Günü
REKLAM ALANI
Aralık 13, 2013 8:43 am
1.261
A+
A-

3 Aralık Dünya Engelliler Günü

Haber – Ömer KUNDAKÇI

Ortaca Kaymakamı Hüseyin Yılmaz, Ortaca’daki engelli bireylerin örgütlenmesinde önemli başarılar kaydedildiğini söyledi.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Ortaca kaymakamı Hüseyin Yılmaz, belediye başkan vekili Cemil Durak ve bazı siyasi parti temsilcileri Ortaca İşitme Engelliler Spor Kulübü’nü ziyaret ettiler. Ziyarette sporcular yaşadıkları sıkıntılarını dile getirerek çözümü konusunda tüm ilgililerden destek istediler.

Özellikle işitme engellilerin kamudaki işleri sırasında sıkıntılar yaşadığını kaydeden Yılmaz, “İşaret dilinin öğrenilmesi için Kaymakamlık olarak elimizden geleni yapacağız. Engelli kardeşlerimizin her zaman yanlarında olduğumuzu ve yardımcıları olmaya devam edeceğimizi bilmelerini istiyorum. Onlara aileleriyle sağlıklı, mutlu ve başarılı yaşam diliyorum. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kutlu olsun” dedi.

Ortaca İşitme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Mesut Yıldırım ise Kaymakam’ın ve davetlilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade etti. Yıldırım, kulüplerinin eksiklerini anlattı ve gerekli kurumlardan yardımcı olmalarını istedi. Yıldırım, Yerel seçimler öncesinde adaylara da çağrıda bulunarak “yerel yönetimlere aday olan siyasetçilerin yapacakları projelerinde bizleri de bilgilendirmelerini istiyoruz” dedi.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Ortaca İşitme Engelliler Spor Kulübü’ne yapılan ziyarete Ortaca Kaymakamı Hüseyin Yılmaz, belediye başkan vekili Cemil Durak, İlçe emniyet Müdürü Hakan Aşık, CHP Muğla Büyükşehir belediye başkan aday adayı Dr. Ali Arslan, MHP Ortaca belediye başkan adayı Recep Güneş, AKP, CHP ve MHP ilçe yöneticileri katıldı. Ziyaretin ardından Kaymakam Yılmaz, ve beraberindekiler Başaran Özel Eğitim Merkezi ve 70. Yıl Anaokulu işbirliğinde düzenlenen engelliler yararına açılan kermesi gezdi.

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.