Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 18°C
Az Bulutlu
Muğla
18°C
Az Bulutlu
Paz 20°C
Pts 23°C
Sal 22°C
Çar 22°C

Kaçmaya çalıştılar, başaramadılar

Kaçmaya çalıştılar, başaramadılar
REKLAM ALANI
Eylül 10, 2013 4:12 pm | Son Güncellenme: Eylül 10, 2013 4:13 pm
1.565
A+
A-

Bahçıvan tutuklandı

Muğla’nın Ortaca ilçesine bağlı Dalyan beldesinde önceki gün bahçıvanlık yaptığı villanın İngiliz sahibini pompalı tüfekle vurarak öldüren ve iki kişiyi de ağır yaralayan zanlı Veli Acar (45) tutuklandı.

Olay yerinden kaçtıktan bir süre sonra jandarmaya teslim olan Acar, işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece “Kasten adam öldürme” iddiasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi. Adliye önüne gelen ingiliz ailenin yakınları Veli Acar’a tepki gösterdi.

Kaçmaya çalıştılar, başaramadılar

Edinilen bilgiye göre, olaydan bir süre önce villa sahibi Caterina Anna Bury ile bahçıvan Veli Acar’ın aralarında bilinmeyen nedenle tartışma yaşandı. Tartışmanın ardından villadan ayrılan Acar, bir süre sonra elinde tüfekle tekrar villaya geldi. Acar ilk olarak tartıştığı villa sahibi Caterina Anna Bury’i 4 el ateş ederek öldürdü. Ardından da silah seslerini duyup olay yerinden kaçmaya çalışan Aleksander Gerhard Bury  ile annesi Cecilie Bury’i vurdu.

-Sağlık durumları iyiye gidiyor

Olayda ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Aleksander Gerhard Bury (25) ile annesi Cecilie Bury (86) Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma hastanesinde tedavileri devam ediyor.  Yaralıların sağlık durumlarının iyiye gittiği öğrenildi.

-Olay

Dalyan beldesi Atatürk Mahallesi 213. Sokaktaki İngiliz vatandaşı Caterina Anna Bury’a ait villada yaşanan olayda aynı villada 6 yıldır bahçıvanlık yapan Veli Acar, tartıştığı Caterina Anna Bury’i (56) öldürüp, oğlu Aleksander Gerhard Bury (25) ile annesi Cecilie Bury’i (86) yaralamıştı.

Ömer Kundakçı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.