Dolar 32,3690
Euro 34,9519
Altın 2.325,69
BİST 9.095,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Az Bulutlu
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 27°C
Sal 23°C

19 YAŞINDA HAYATA VEDA ETTİ

19 YAŞINDA HAYATA VEDA ETTİ
REKLAM ALANI
Ocak 28, 2016 11:15 am
1.449
A+
A-

19 YAŞINDA HAYATA VEDA ETTİ

 

 

Yatağan ilçesi Tugut Mahallesinde 19 yaşındaki genç, annesi ve babası tarafından yatağında ölü bulunurken, 21 yaşındaki ablası gıda zehirlenmesi şüphesiyle Milas hastanesine sevk edildi.

 

Edinilen  bilgiye göre, Turgut Mahallesi’ndeki evlerinde akşam yemeğinde balık yedikleri öğrenilen  İsmail ve Hümayun Öztemel ile çocukları Batuhan(19) ile Hurşide(21), yemeğin ardından uyudu. Sabah kalkan anne ve baba, çocukların odasına gittiğinde, oğulların yatakta hareketsiz yattığını, kızlarının ise rahatsızlandığını fark etti. Ailenin çağırması üzerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, Batuhan Öztemel’in öldüğünü belirledi. Ekiplerin ilk müdahalesinin ardından Hurşide Öztemel ise Milas Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Batuhan Öztemel’in cenazesi, cumhuriyet savcısının Yatağan Devlet Hastanesi morgunda yaptığı incelemenin ardından Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Hastanede tedavisi süren Hurşide Öztemel’in ise hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi. Batuhan’ın gıda zehirlenmesinden mi öldüğü Adli tıp raporundan sonra kesinlik kazanacak.

Yatağan’da bir Berber dükkânında çalışan Batuhan’ın genç yaşta ölümü ailesini yasa boğarken Yatağan ve Turgut’ta büyük üzüntü yarattı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.