Dolar 32,5272
Euro 34,7165
Altın 2.486,81
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 19°C
Az Bulutlu
Muğla
19°C
Az Bulutlu
Cum 13°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 23°C

15 yaşındaki zihinsel engelli kız ölü bulundu

15 yaşındaki zihinsel engelli kız ölü bulundu
REKLAM ALANI
Temmuz 16, 2015 10:28 am
1.381
A+
A-

15 yaşındaki zihinsel engelli kız ölü bulundu

 

Köyceğiz ilçesinde 2 gündür kendisinden haber alınamayan 15 yaşındaki zihinsel engelli kız ölü bulundu.

 

İlçeye bağlı Otmanlar Mahallesi’ndeki evlerinden 3 gün önce oyun oynamak için çıkan zihinsel engelli Güllü Çetin, eve dönmeyince yakınları, Çetin’i aramaya başladı. Çetin’e ulaşamayan yakınları İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerine bilgi verdi.

Bunun üzerine 2 komando timi, Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ekipleri ve vatandaşlar tarafından arama çalışması başlatıldı. Ekiplerce, Güllü Çetin’in kaybolduğu evin etrafı, çevredeki ormanlık alan, dereler ve uçurum kenarları gibi gidebileceği yerler arandı.

İlçe merkezine yaklaşık 60 kilometre uzaklıkta ve dağlık bir alanda, iz takip köpeğinin de katıldığı arama çalışmalarında Çetin’in cenazesi evlerine yaklaşık 2 kilometre uzaklıkta Cehennem Deresi mevkisinde bulundu.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Köyceğiz Devlet Hastanesi morguna kaldırılan Güllü Çetin’in cenazesi kesin ölüm nedeninin belirlenebilmesi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.