Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 18°C
Az Bulutlu
Muğla
18°C
Az Bulutlu
Paz 21°C
Pts 24°C
Sal 23°C
Çar 21°C
REKLAM ALANI
Mayıs 14, 2018 12:27 pm
2.446
A+
A-

MHP Ortaca İlçe Başkanı Kaan Çakır,

“Cumhur ittifakının,

Milletin aklı olduğunu anlatacağız”

DSC 7984 -

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ortaca ilçe Başkanlığı görevine uzun yıllar Ortaca Ülkü Ocakları başkanlığı yapan Kaan Çakır getirildi.

Ortaca Ülkü Ocakları başkanlığına ise, 3 yıldır başkan yardımcılığı yapan Serhat Acar getirildi.
Kaan Çakır kendisine bu görevi layık gören MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Teşkilat Başkanı Semih Yalçın ve kendisine destek olan partililere teşekkür etti.

IMG 20180514 WA0003 -

Bu güne kadar partide görev yapan tüm yöneticilere teşekkür eden MHP Ortaca İlçe Başkanı Kaan Çakır, “Amacımız Ortaca’ya hizmet etmek, Muğla’ya hizmet etmek, amacımız ülkemize hizmet etmek. Karşılık beklemeden yapılması gereken ne varsa yapmaya hazırız. Bu görevi en iyi şekilde yapacağım” dedi.

Çalışmalara göreve gelir gelmez başladıklarını ifade eden Kaan Çakır, “Sayın genel başkanımızın da dediği gibi Cumhur ittifakının, Milletin aklının olduğunu 24 Haziranda yapılacak olan seçimlere kadar koltuğa oturmadan kapı kapı dolaşıp insanlarımıza anlatacağız. Mahalle mahalle, köy köy, dağ tepe demeden yorulmadan yılmadan davamızı anlatacağız” diye konuştu.

Kaan Çakır, başkanlığındaki MHP Ortaca İlçe Başkanlığı yeni yönetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu.
Ali Başdoğan, Orhan Aksoy, Mehmet Gümüş, Aylin Akkurt, Mutlu Aydoğan, Zeki Doğaç, Tolga Yalılı, Bekir Türköz, Gökhan Dağdelen, İlker Dinç, Volkan Y. Delibalta, Serhat Şahin, Muhammet Küçükler, Tarık Karakuş, Murat Topçu, Önder Özdemir, Özgür Deveci, Mehmet Başdoğan, H. Hüseyin Özgür, Ömer Uysal, Ali Yarımca, Osman Ali Süyev, Ali Atıcı, Gülcan Erdoğan, Polat Atılgan, Ali Cihan, Kadir Bircan, Ayşe Özden, Ali Küpeli, Zeki Gökçe, Hüseyin Orhan ve Yusuf K. Metinoğlu

MHP Ortaca İlçe Başkanlığı’nda yapılan devir teslim törenine MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan, MHP İl Başkanı Mehmet Korkmaz, Ülkü Ocakları Muğla İl Başkanı Cihangir Yıldırım, ilçe başkanları, MHP Muğla Milletvekili aday adayları ve partililer katıldı.

-Kaan Çakır kimdir?
7.5 yıldır Ortaca Ülkü Ocakları Başkanlığını yürüten MHP Ortaca İlçe Başkanı Kaan Çakır, 4 Nisan 1989 Ortaca doğumlu. İlköğretimini Cengiz Topel ilköğretim okulunda, liseyi Ahmet Ateş METEM’de okudu. Ortaca MYO Turizm ve Otel İşletmeciliğini bitirdikten sonra Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesini bitirdi ve Yüksek lisans çalışmalarına başladı. Dalaman havaalanında özel bir firmada çalışan Çakır, evli ve bir kız çocuk babası.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

  1. CUMHUR NAS BODRUM dedi ki:

    sevgili arkadaşlar ben bodrumdan 1955 doğumlu cumhur nas rahmetli eniştem Bekir Türköz i sürerken 1918 tarihli bir yazınız karşıma çıktı bu yazıyı bir türlü açamadım yaşlılığına verin ben bu aleti kullanmasını yeni yeni öğreniyorum bana nasıl bir yazıdır neleri anlatıyor bildirirseniz sizlere minnettar olurum yetkili biri beni 0537 353 77 33 telefondan arayabilir mi ben e postamı açmasını bilmiyom tesekkurler