Dolar 32,5089
Euro 34,5693
Altın 2.491,93
BİST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 22°C
Az Bulutlu
Muğla
22°C
Az Bulutlu
Çar 18°C
Per 20°C
Cum 14°C
Cts 17°C
REKLAM ALANI
Şubat 5, 2018 2:19 pm | Son Güncellenme: Şubat 5, 2018 2:20 pm
1.625
A+
A-

-Yazar Nur Aktunç’un

İkinci Kitabına Yoğun İlgi…

-Muğla’da yaşayan yazar Nur Aktunç’un  ikinci kitabı “Alala” düzenlenen imza gününde okurlardan yoğun ilgi gördü.

-Yazar ikinci kitabında kadınların aşkla ilgili kararsızlıklarını akıcı bir dil ve okuyucuyu şaşırtan dialoglarla anlatıyor.

Muğla’da yaşayan yazar Nur Aktunç’un  ikinci kitabı “Alala” düzenlenen imza gününde okurlardan yoğun ilgi gördü.

Yazar Aktunç’un kitabının tanıtımı için Mobolla Art’ta düzenlediği imza gününe yoğun ilgi gösteren kitapseverler yazara kitabını imzalatarak birlikte fotoğraf çektirdiler.

Gazetecilere, ikinci kitabı hakkında bilgi veren yazar Nur Aktunç, kitabının adının “Alala” olduğunu anlatarak, “Alala, mitolojik bir isim. Savaşın kızı, kişilik savaşı anlamına geliyor. Alala’yı ben keyifle yazdım. Bu bir aşk romanı.  Kitabın ana karekteri Nil’in yaşadıklarıyla okuyucuyu derinden etkileyeceğine inanıyorum.

Kitabı okuyanların, günümüz aşk dialoğlarında kaybolacağını düşünüyorum.

Kitabımda vermek istediğim mesaj şu:Biz kadınlar gerçekten bizi çok seven erkeklere mi aşık olmak istiyoruz? Yoksa bize acı veren erkeklere mi aşık olmak istiyoruz?”

İmza gününe yoğun ilgi gösteren okurlarına ve kenisini yalnız bırakmayan herkese teşekkür eden yazar Nur Aktunç, kitap tutkunlarına çağrıda bulunarak, “Sizlerin desteği biz yazarlar için çok önemli. Sizlerin desteği ile yeni eserlere imza atacağıma inanıyorum” dedi.

 

Yazar Hakkında

 

1982 yılında Muğla’da doğan yazar Nur Aktunç, çocukluğunu Tekirdağ, Kıbrıs, Ankara, Mardin ve İzmir’de geçirdi. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi mezunu olan Aktunç,  ilk kitabı

“Asmada Salıncak”  2011 yılında yayınlandı. Yazar Muğla’da yaşıyor.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.