Dolar 32,4709
Euro 34,8003
Altın 2.473,30
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 19°C
Az Bulutlu
Muğla
19°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 22°C

“Yaşanabilir Bir Çevre İçin El Ele”

“Yaşanabilir Bir Çevre İçin El Ele”
REKLAM ALANI
Mayıs 30, 2017 8:31 am
1.588
A+
A-

“Yaşanabilir Bir Çevre İçin El Ele”

OMR 0174 - “Yaşanabilir Bir Çevre İçin El Ele”

Dalaman’ da denetimli serbestlik kapsamındaki 50 hükümlü, Kayacık Sahili’ni temizledi.

Etkinliğe yerli ve yabancı çevreciler de destek verdi.

OMR 0176 - “Yaşanabilir Bir Çevre İçin El Ele”

Çevreci Gönüllüler

Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığı Fethiye Denetimli Serbestlik Müdürlüğünce “Yaşanabilir Bir Çevre İçin El Ele” çevre temizliği etkinliği düzenlendi.

Etkinlik kapsamında, Dalaman ilçesinde kaymakamlık ve belediye işbirliğinde Kayacık Sahili’ne gelen 50 hükümlü, plaj ve çevresinde temizlik yaptı.

OMR 0172 - “Yaşanabilir Bir Çevre İçin El Ele”

50 hükümlü, plaj ve çevresinde temizlik yaptı.

Dalaman Kayacık sahiline piknik ve denize girmek için gelen bazı duyarsız vatandaşların çevreye bıraktıkları atıkları hükümlüler ve çevreciler topladı. Kayacık sahilinden 1 saatte yaklaşık bir kamyon çöp toplandı.

 

Dalaman Belediyesi temizlik İşleri Müdürlüğü öncülüğünde bölgede yaşayan yerli ve yabancı çevreciler de temizliğe destek verdi.

OMR 0169 - “Yaşanabilir Bir Çevre İçin El Ele”

Kayacık Sahili

Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü yetkililerince yapılan açıklamada, hükümlüleri sosyal hayatta etkili, verimli ve güçlü kılmanın yolunun farklı öğretmenlerin gerçekleştirdiği eğitim iyileştirme faaliyetleri ile hükümlülerin kurallara uyma becerisi olduğu belirtildi.

Açıklamada, “Fethiye Denetimli Serbestlik Müdürlüğünde, kamuya yararlı bir işte ücretsiz çalıştırma yükümlülükleri devam eden hükümlülere yönelik, toplum bilinci geliştirmek, ayrıca suç işleyen bireylerin cezalarının toplum içinde yine toplum için çalışarak infaz edilmesi ile kamu vicdanını rahatlatmak amacıyla Dalaman Kayacık plajında hükümlülerle birlikte ‘Yaşanabilir bir çevre için el ele’ sloganıyla çevre temizliği etkinliği düzenlendi.” İfadeleri kullanıldı.

 

DSC 9490 - “Yaşanabilir Bir Çevre İçin El Ele”

Dalaman Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Zekiye Rehber

, gazetecilere yaptığı açıklamada, Dalaman Belediyesi olarak çevre temizliğine önem verdiklerini söyledi.

Temizlik İşlerinde Denetimli Serbestlikten gelen mahkumların çalıştığını anlatan Rehber, “Kayacık Sahili’nde temizlik etkinliği yapmak istedikleri bize bildirildi. Biz de uygun gördük. Diğer kurumlarda çalışan mahkumlar da getirilerek etkinlik yapıldı. Özellikle bölgede yaşayan yerli ve yabancı vatandaşlar sahilin temizliğine önem veriyor. Bizde etkinliğe 50 kişi ile destek verdik.” dedi.

Etkinliğe Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürü Mehmet Aksu, Dalaman Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Ufuk Aslan, Dalaman Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Zekiye Rehber ve çevreciler katıldı.

Melahat Kanbur

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.