Dolar 32,5692
Euro 34,8277
Altın 2.495,27
BİST 9.625,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 12°C
Hafif Yağmurlu
Muğla
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 23°C
Sal 21°C

Vali Şahin veda ziyaretlerinde

Vali Şahin veda ziyaretlerinde
REKLAM ALANI
Mayıs 16, 2013 6:39 am
2.352
A+
A-

OKN0016 - Vali Şahin veda ziyaretlerindeDSC 0068 - Vali Şahin veda ziyaretlerindeVali Şahin veda ziyaretlerinde

Son Valiler Kararnamesiyle merkez valiliğine atanan Fatih Şahin, Ortaca’da vatandaşlara veda etti. 

Şahin, Ortaca Belediyesine ait Kültürk Park çay bahçesinde yaptığı toplantıda, “Muğlalıları bir dost olarak görüyorum diyerek Muğla’da 3 yıl görev yaptım ve Muğla’da güzel günler geçirdim” dedi. 

Muğla’yı Türkiye’nin en güzel illerinden biri olarak nitelendiren Şahin, “Görevde bulunduğum sürede her şeyin en iyisini yapmak için gayret gösterdik. Muğla doğasıyla, tarihiyle, turizmiyle Türkiye’nin en güzel ilerinden biri. Görev sürem boyunca bana ve Muğla Valiliği’ne desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum Makamlar gelip geçicidir ama dostluk bakidir, ben sizleri birer dost kabul ediyorum, bundan sonraki dönemlerde de görüşmeyi arzu ederim” diye konuştu. 

Vali Şahin “Üç yıl boyunca hedefler koyduk çalışmalar başlattık ama bazılarına ulaşamadık. Bunlardan bir tanesi Sarıgerme’nin futbol sahalarına kavuşmasıydı, geldiğim ilk günden beri uğraştım ama noktayı koyamadık, önemli bir proje idi. Bir diğeri de Dalyan’da teknelerin çevre dostu olması için çalışmalar yaptık çabalar sarf ettik, noktayı koyamadık ama ilk adımı atılmış oldu. İnanıyorum ki sizlerin çalışmasıyla, büyüklerimizin desteğiyle bu proje gerçekleşir” dedi. 

Belediye Başkanı Hasan Karaçelik “Ben yaşam tecrübemden ve Belediye Başkanlığım süresince çalıştığım bürokratlardan edindiğim izlenimler vali beyi farklı bir konuma oturtuyor. Çalıştığı bürokratı vatandaşına kulak veren, konuşurken gözüne bakan bir valiydi, yani sizleri laf olsun diye dinleyen değil, ne söylendiğini dikkate alan bir vali beydi. Bu anlamda gidişi gerçekten bizim için üzücü oldu” ifadesini kullandı. 

Ortaca kaymakamı Hüseyin Yılmaz’da konuşmasında “çalıştığımız süre içerisinde sayın valimizi örnek almışımdır. İşi yapmak kadar nasıl yapıldığı da önemli, hangi ortamlarda yapıldığı önemli. Sayın Valimizin beraber çalıştığı arkadaşlarıyla, vatandaşlarla, memurlarla ilişkilerinde nezaketi, kibarlığı elden bırakmadığını ben yekinen gören, birçok insanla paylaştığına şahit olan bir insanım. Bende kendisini örnek olarak, şiar olarak edinmeye çalışıyorum. Kendilerine göstermiş oldukları bu incelikten ve kibarlıktan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum, bundan sonraki yaşamlarında kendilerine, ailelerine başarı ve mutluluklar diliyorum “dedi. 

Veda ziyaretine Ortaca Kaymakamı Hüseyin Yılmaz, Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, daire amirleri, bazı siyasi partilerin ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Ömer Kundakçı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.