Dolar 32,3297
Euro 35,0425
Altın 2.281,75
BİST 8.988,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 23°C
Az Bulutlu
Muğla
23°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 24°C
Paz 26°C
Pts 26°C

VALİ ÇİÇEK KÖYCEĞİZ’DEKİ MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

VALİ ÇİÇEK KÖYCEĞİZ’DEKİ MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ
REKLAM ALANI
Mart 23, 2015 3:10 pm
1.308
A+
A-

VALİ ÇİÇEK KÖYCEĞİZ’DEKİ MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

 

 

Muğla Valisi Amir Çiçek, Köyceğiz ilçesindeki kamu, kurum ve kuruluş temsilcileri, mahalle muhtarları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile Köyceğiz Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu toplantı salonunda istişare toplantısı yaptı.

 

Köyceğiz Kaymakamı Gürkan Demirkale, ilçe protokolü tarafından karşılanan Vali Çiçek’e İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Kurmay Albay Halil Çelik, Vali Yardımcıları Fethi Özdemir ve Fatih Ürkmezer, il müdürleri eşlik etti.

 

Toplantı öncesinde Halk Eğitim Merkezi’nin düzenlediği seramik kursunu ziyaret eden Vali Çiçek, kursiyerlere başarılar diledi.

 

Toplantının açılışında yaptığı konuşmada her ilçede bu şekilde istişare toplantısı yapacağını söyleyen Vali Çiçek, “Yerel yönetim, merkezi idare, sivil toplum kuruluşlarını bir araya getirerek sorunlara ortak çözüm bulmaya çalışıyoruz. Muğla’da göreve başladığım günden beri rutin işler yapıldığını gördüm. Rutin işler idareyi dinamik tutmaz ve vatandaşı memnun etmez. O nedenle ekonomik, sosyal ve kültürel aklınıza gelecek her türlü konuda daha iyi ne yapacağımıza dair çalışma başlatalım” diye konuştu.

 

Ortak akıl ve somut projelerle Muğla’yı bir bütün olarak daha iyi konuma getirmek için çaba sarf edilmesinde herkesin üstüne görev düştüğünü belirten Vali Çiçek, birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.

 

Köyceğiz’in ekonomik, sosyal ve kültürel yönden daha iyi hale getirilmesi için neler yapılmalı, vatandaşlar daha fazla nasıl mutlu edilir bununla ilgili muhtarlar ve diğer katılımcılardan görüş alacağını belirten Vali Çiçek, “Yaşlı, genç, çocuk, okumuş, okumamış, köyde veya şehirde yaşayan herkes bir bütün olarak değerlendirilmeli. İş hepimizin işi. Görev almış kurumların bir yerinde sancı varsa herkes bunu hissetmeli. Karşılıklı iletişimi sağlayamadığımızda başarılı çalışma yapamayız. Biz vatandaş için varız. Önce diyalogların kurulması lazım. İnsanı seviyorsak hizmet edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Vali Çiçek’in açılış konuşmasının ardından mahalle muhtarları sorunlarını dile getirdi.

 

Mahallerin sorunlarını dinleyen Vali Çiçek, ilgili kurumlarla görüşerek sorunların çözümü konusunda takipçi olacağını belirtti.

 

Toplantının ardından Vali Çiçek, Beyobası Mahallesi’nde Mehmet Çoban, Yenimahalle’de Esma Karaca ve Toparlar Mahallesi’nde Abdullah Türkkan’ı evinde ziyaret etti.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.