Dolar 32,3373
Euro 34,9659
Altın 2.325,93
BİST 9.103,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Parçalı Bulutlu
Muğla
26°C
Parçalı Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 24°C

ÜYE KATILIM VE MİLLETVEKİLİ TANITIM KAHVALTISI

ÜYE KATILIM VE MİLLETVEKİLİ TANITIM KAHVALTISI
REKLAM ALANI
Nisan 16, 2015 8:28 am
710
A+
A-

ÜYE KATILIM VE MİLLETVEKİLİ TANITIM KAHVALTISI

 

Ortaca Vatan Partisi İlçe Başkanlığı; partilerine üye katılımı ve partilerinin Muğla Milletvekili adaylarının tanıtımı için Özalp Han Otelde kahvaltı düzenledi.

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlanan tanıtım kahvaltısına Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Emekli Albay Hasan Atilla Uğur, Muğla Milletvekili adayları Mustafa Güleç (emekli işçi), Necla Toraman (emekli hemşire), Fikret Turan (Prof. Dr.), Aydın Çetin (emekli Albay),Süha Ziya Gökalp (istatistik uzmanı), Hüseyin Ünlü (emekli öğretmen), Ortaca İlçe Başkanlığı yönetim kurulu tam kadro, partililer ve Vatan Partisine üye kaydı yaptıracak çok sayıda kişi katıldı. İlçe sekreteri Mehmet Polat yaptığı açılış konuşmasında; ben Tunceli’li emekli öğretmenim. Dersim’liyim demiyorum, Tunceli’liyim diyorum ve Tunceli’liğimle de gurur duyuyorum. Bahsedilen olaylar gerçekleri yansıtmamaktadır. Benim büyüklerimin anlattıklarına göre toprak ağalarından kaynaklanan sorunlar nedeniyle bazı olaylar yaşanmış ve değişik yönlere çekilmiştir diyerek açıklamalarda bulundu.  Genel Başkanımızın sizlere selamlarını getirdim diyerek sözlerine başlayan Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Emekli Albay Hasan Atilla Uğur “ arkadaşlar ülkemiz yangın yeri, Güneydoğu Bölgesi PKK terör örgütünün işgali altında Devlet yok, iktidar yönetemiyor, doğuyu kaybedersek batıyı da kaybederiz. Bakın dün karşımızda süklüm püklüm duran, kendi örgütünü bitme noktasına getiren bebek katili Abdullah Öcalan, bugün benim parlamentoma emirler yağdırıyor, devletime, milletime emirler verir duruma geldi. 1999-2002 arasında İmralı’da sorguladığım bebek katili kendi canını kurtarabilmek amacıyla kendi örgütünü satmıştır ve bitme noktasına gelmişti. Bugün gelinen noktada sayıları dört katına çıktı. Binlerce şehit verildi bunların hesabını kim verecek, şehitlerimiz mezarlarında ters döndüler, gazilerimizde aynı acıyı yaşıyorlar. Çözüm süreci bir uydurmadır, bir aldatmacadır, Türk ülkesinin, Türk milletinin bölünmesidir. Birkaç gün önce Ağrı Diyadin’de yine askerimize saldırdı PKK, bumu çözüm süreci dedikleri, bütün evlere silah dağıtıyor. Partimize gittiğimiz bazı illerden katılımlar olmakta, hele Yozgat’ta Ak Partiden de katılımlar oldu. 7 Haziran köprüden önce son çıkış noktasıdır, Ak Partinin iktidarına son vermek için siz Ortaca’lıları vatan cephesine bekliyorum ve burada sizlerden bir patlama bekliyorum “ dedi. Konuşmaların ardından partinin Milletvekili adayları tanıtıldı ve Vatan Partisine üye olanların rozetleri takıldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.