Dolar 32,5334
Euro 34,9533
Altın 2.431,20
BİST 9.717,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 23°C
Açık
Muğla
23°C
Açık
Cum 25°C
Cts 24°C
Paz 25°C
Pts 26°C

ÜNLÜ MODACI NAİL YURDAKUL AKILLI CAN MELEK’İ TANITTI

ÜNLÜ MODACI NAİL YURDAKUL AKILLI CAN MELEK’İ TANITTI
REKLAM ALANI
Mayıs 13, 2015 8:42 am
1.670
A+
A-

ÜNLÜ MODACI NAİL YURDAKUL AKILLI CAN MELEK’İ TANITTI

10423301_570568836416369_5655288286690886769_n

 

 

(Muğla Valisinin Eşi Hülya Çiçek Engelli dostu Çok Yakın zamanda annesini kaybetmesine rağmen Engelliler için programa katıldı. Akıllı Can Melek’e destek verdi )

Muğla Yabancılar derneği projesi olan Can Melek Muğla Sıtkı Koçman üniversitesi tarafından GEKA desteği alarak Akılı Can melek haline dönüştürüldü ve ilk defa Muğla valisinin eşi Hülya Çiçek  ve rektör eşi Suzan Harmandar Himayesinde gerçekleştirilen 2.çalıştayı Dalaman Hilton’da da Paydaşları ile  Yapıldı. Çalıştay’da konuşan Hülya Çiçek ‘’ Bu projenin ilk ayağını uygulayan Muğla yabancılar derneğine, üniversitemize ve coşku özel eğitim kurumlarını ve bunu destekleyen GEKA ‘yı kutluyorum diyerek sözlerine başladı. Bu projenin ilk çalışmalarında Rahmetli Annemin rahatsızlığı nedeniyle katılamamıştım. Şimdi acım çok yeni olmasına rağmen engelli özel bireyler için yapılan bu projeye destek vermek için buradayım. Daha önce yaşadığım bir engelli annesinin çektiği dramı biliyorum. Bu projenin o anne için çok şey ifade ettiğini hissediyorum.. Akıllı Can melek engelli ailelerinin can dostu olacak, onları rahatlatacaktır. Bizlerde elimizden gelen ne varsa en üst seviyede yapmaya hazırız. Dedi.

Çalıştay’a ayrıca Muğla üniversitesinin değerli akademisyenleri, Aile Sosyal politikalar İl müdürü Ali Akkuzu, İçmeler Yüksekokul müdürü Zekeriya Bingöl, Psikolog ve sosyologlar, engelli okulları temsilcileri, Engelli aileleri, Eğitim kurumları temsilcileri, Sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti temsilcileri katılarak proje hakkında görüş bildirdiler.

Çalıştay sonunda Ünlü modacı Nail Yurdakul tarafından Akıllı can Meleğin portatif örneği paydaşlarla paylaşıldı. Ünlü modacı Bu tanıtımda Benim kızımda engelli Bu projenin ilk oluşumunda Muğla yabancılar derneğinin onur kurulu başkanı olarak içindeyim Can Melek ile İlk çalışma denemesi benimle yapıldı. Sözlerime daha fazla devam edemiyorum diyerek duygulandı ve gözyaşlarına hâkim olamadı.

Çalıştay sonrası Engelliler haftası münasebetiyle Muğla Valisi eşi Hülya Çiçek ve Suzan Harmandar İl Aile sosyal politikalar il müdürü Ali Akkuzu, Muğla yabancılar dernek başkanı Halil Karanfiloğlu ve beraberindeki heyet Ortaca’ da bulunan Özel Coşku Rehabilitasyon Merkezinde engelliler ile buluştu. Coşku Eğitim kurumları Müdürü Eylem Tan’dan yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Hülya çiçek burada yaptığı konuşmada ’’ Son 10 yılda engelliler için devletimiz çok şey yapıyor bu sayede halkımızın engelliye bakışı değişti. Bu gelişme devam ediyor Her geçen gün toplumun engellisine sahiplenmesi artıyor. Böyle eğitim kurumlarının verimli çalışmaları da Engelliyi sosyal alanın içine katıyor’’ dedi

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.