Dolar 32,3430
Euro 35,0087
Altın 2.324,00
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 24°C
Parçalı Bulutlu
Muğla
24°C
Parçalı Bulutlu
Cum 26°C
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 26°C

Üçüzlerin karne sevinci

Üçüzlerin karne sevinci
REKLAM ALANI
Haziran 9, 2017 9:07 pm | Son Güncellenme: Haziran 9, 2017 9:10 pm
2.825
A+
A-

Üçüzlerin karne sevinci

Dalaman, Ortaca ve Köyceğiz’de binlerce öğrenci 2016-2017 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle karne sevinci yaşadı.

Dalaman Cumhuriyet İlkokulunda karne töreni düzenlendi. Törende düzenlenen etkinliklerde ve sınavlarda başarı gösteren öğrencilere teşekkür belgeleri ve çeşitli hediyeler verildi.

Törenlere Dalaman Kaymakamı Ali Güldoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Oktay Kaplan, Okul Müdürü Bayram Avcı, öğrenciler ve velileri katıldı.

OMR 0087 - Üçüzlerin karne sevinci OMR 0094 - Üçüzlerin karne sevinci OMR 0097 - Üçüzlerin karne sevinci OMR 0123 - Üçüzlerin karne sevinci OMR 0152 - Üçüzlerin karne sevinci OMR 0156 - Üçüzlerin karne sevinci OMR 0183 - Üçüzlerin karne sevinci OMR 0196 - Üçüzlerin karne sevinci OMR 0200 - Üçüzlerin karne sevinci

Öğrencilerin karnelerini ve hediyelerini veren Kaymakam Ali Güldoğan, öğrencilere başarılar diledi.

Kaymakam Güldoğan, “Başarılı geçen bu eğitim öğretim yılında başta idarecilerimiz olmak üzere tüm öğretmen ve velilerimize emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Öğrencilerimize şimdiden iyi tatiller diliyorum, tatilde bol bol dinlenin ama kitap okumayı da ihmal etmeyin.” dedi.

 

Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz ise yayınladığı mesajda “2016-2017 eğitim öğretim yılı bugün itibariyle tamamlandı. tüm öğretmen ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum” dedi.

 

  1. Sınıf öğrencisi Ayşe, Nazlı ve Mustafa Gedikoğlu üçüz kardeşler karnelerini aldı. Tüp bebek yöntemiyle dünyaya gelen ikisi kız üçüzler karne sevincini birlikte yaşadı.

Baba Mehmet Gedikoğlu uzun süren tedavi sürecinin ardından 10 yıl önce ikisi kız, biri erkek üçüz bebeklerin dünyaya geldiğini söyledi.

-Mehmet Gedikoğlu, “20 senelik evliyim, 10 sene çocuğum olmadı, 10 sene sonra 2008 yılında çocuklarım oldu. Şu anda 9 yaşındalar, memnunum çocuklarımdan, mutluyum. Başarılar diliyorum, bütün herkese. Karneleri çok iyiydi. Kızların 3 tane iyisi var. Diğerleri normal. Evde yaşantıları elbette sıkıntıları var ama iyi yönleri daha çok mutluyuz Allaha şükürler olsun”

Mustafa, Ayşe ve Nazlı Gedikoğlu kardeşler, tatillerini en iyi şekilde geçirip 4 sınıfa hazırlanacaklarını söylediler.

-Stajyerler belgelerini aldı

Adile İhsan Mermeci Mesleki Teknik ve Anadolu Lise’sinin son sınıf öğrencileri de kendi branşlarında çeşitli mesleklerde stajlarını tamamladılar. Dalaman Gazetesinde Grafik, tasarım stajı gören Ayşegül Toy ve Gülter Sevgi Aşgın 2016-2017 eğitim öğretim yılı ile birlikte staj dönemini tamamlayarak 9 ay geçirdikleri Güngör Çoban ve Melahat Kanbur ile selfi yaparak mutluluklarını paylaştılar.

Güngör Çoban- Melahat Kanbur

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.