Dolar 32,5192
Euro 34,7978
Altın 2.422,24
BİST 9.713,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 21°C
Az Bulutlu
Muğla
21°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C

“Ücretsiz Göcek Tüneli Nerede?”

“Ücretsiz Göcek Tüneli Nerede?”
REKLAM ALANI
Aralık 29, 2015 12:41 pm
1.619
A+
A-

MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan:

“Ücretsiz Göcek Tüneli Nerede?”

 

MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan 7 Haziran ve 1 Kasım Seçimleri öncesi AK Parti’nin Muğla’daki seçim afişlerini hatırlattı. Seçim önce seçim bölgesinin bazı yerlerinde Başbakan Ahmet Davutoğlu imzasını da taşıyan “Ücretsiz Göcek Tünelimiz Hayırlı Olsun”, “Dalaman Marinamız Hayırlı Olsun” pankartları hatırlatan Erdoğan Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun 14 Mayıs 2015 Tarihli Muğla mitinginde müjdesini verdiği Dalaman-Acıpayam yolunun akıbetini de sordu.

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun cevaplaması istemiyle TBMM Başkanlığına sunduğu soru önergesinde “Ülkemiz 7 Haziran 2015 tarihinde girdiği Milletvekilliği Genel Seçimlerinden kısa bir süre sonra 1 Kasım 2015 tarihinde bir kez daha sandık başına gitmiştir. Siyasi partiler de projelerini gündeme taşıyıp çeşitli vaatlerde bulunmuşlardır. Ancak bazı yerlerde olmayan, yapımı tamamlanmayan hatta yapımına dahi başlanmayan projelerin açılışı gerçekleştirilmiş, propagandası yapılmıştır.” ifadelerine yer veren Erdoğan “Bu kapsamda 7 Haziran ve 1 Kasım seçimleri öncesi seçim bölgem Muğla’da da “Başbakan Ahmet Davutoğlu” imzasını ve görselini taşıyan pankartlar ile bazı projelerin bitmiş veya varmış gibi reklamı yapılmıştır. “Ücretsiz Göcek Tünelimiz Hayırlı Olsun”, “Dalaman Marinamız Hayırlı Olsun” gibi görmediğimiz ve her gün ücret verilerek geçilen Göcek Tünelinin ücretsiz olduğunu ifade eden pankartlarla karşılaştık. Ayrıca zatıâliniz 14.05.2015 tarihli partinizin Muğla mitinginde “”Özel bir müjde, bütün bürokratik engelleri aştık. Dalaman-Acıpayam yolu da inşallah en kısa zamanda yapılacak, projelendirildi. ” ifadelerini kullandınız. Aradan 7 ay gibi bir süre geçmesine rağmen bu projelerde bir gelişme gözlemlenmemesi, Göcek Tünelinin hala ücretli olması, Dalaman Marina inşaatında bir ilerleme olmaması ve Dalaman- Acıpayam yolunun bırakın tamamlanmasını yapımına bile başlanmaması kafalarda bir takım soru işaretlerinin oluşmasına sebep olmuştur.” dedi.

“Dalaman Marina Projesini Yapan Firma İnşaatı Durdurdu Mu?

Erdoğan Başbakan Davutoğlu’nun cevaplaması istemiyle şu soruları sordu:

Aylardır “Başbakan Ahmet Davutoğlu” imzası, görseli ve “hayırlı uğurlu olsun” yazısı taşıyan pankartlarıyla var olduğu söylenen Ücretsiz Göcek Tüneli ne zaman faaliyete geçecektir?

Aylardır “Başbakan Ahmet Davutoğlu” imzası, görseli ve “hayırlı uğurlu olsun” yazısı taşıyan pankartlarıyla var olduğu söylenen Dalaman Marina projesi hangi aşamadadır?

Dalaman Marina’yı inşa eden firmanın inşaatı durdurduğu iddiaları doğru mudur?

14.05.2015 tarihinde “müjdesini” verdiğiniz Dalaman- Acıpayam yol yapım çalışması hangi aşamadadır? Bahsi geçen yolun ne zaman tamamlanması öngörülmektedir?

Aylardır açılışı tamamlanmaması gerekçe gösterilerek ertelenen Göcek Tüneli ile ilgili tartışma yaşanmış tünelden çıkan yol çizgilerinin yine gişelere yönelmesi ile kafalarda soru işaretleri oluşmuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.