Dolar 32,3828
Euro 35,0363
Altın 2.326,77
BİST 9.142,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Parçalı Bulutlu
Muğla
26°C
Parçalı Bulutlu
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 27°C
Sal 24°C

TUİ ÇALIŞANLARI DALAMAN’DA

TUİ ÇALIŞANLARI DALAMAN’DA
REKLAM ALANI
Ekim 7, 2013 8:54 am
1.442
A+
A-

TUİ ÇALIŞANLARI DALAMAN’DA

-TUİ Erleben Tour’un yaklaşık 150 çalışanı 5’er kişilik gruplar halinde Dalaman Bölgesini keşfedecekler.

-5 gün boyunca bölgede kalacak olan TUİ’nin deneyimli 150 seyahat acentesi çalışanı Dalaman Dış Hat Terminali’nde törenle karşılandı

– ATM Dalaman Dış Hatlar Genel Müdürü Hamdi Güvenç:

“Bu sezon turist sayısında yaşanan artıştan memnunuz. Bütün pazarlarda yaşanan artışların yanı sıra yeni pazarlar oluşmuştur”

“Biz, genel olarak geçen yıla oranla yaklaşık yüzde 8’lik bir artış bekliyoruz” 

TUİ Grubu acentelerinde çalışan 150 kişilik ekip, “Tatil destinasyonlarını yerinde yaşamak” sloganı adı altında Almanya’nın 3 farklı kentinden uçaklarla Dalaman’a geldi.

Dalaman Dış Hat Terminali’nde törenle karşılanan seyahat acentesi yöneticileri ve satış elemanları, ATM Dalaman Dış Hatlar tarafından organize edilen karşılama töreni kapsamında gösteri yapan dansçıların gösterilerini beğeniyle izlediler.

TUİ Grubu yöneticileri ve satış elemanları kendilerine verilen kokteyle müteakip, havalimanından ayrıldılar.

TUİ Grubunun yaklaşık 150 yönetici ve satış elemanlarından oluşan ekip tatilleri boyunca 5’er kişilik gruplar halinde Muğla’yı ve Dalaman destinasyonunu keşfedecekler. 

“TÜM PAZARLARDA YÜZDE 8’LİK  ARTIŞ”

TUİ Grubunun tecrübeli yönetici ve satış elemanları için düzenlenen karşılama törenine katılan ATM Dalaman Dış Hatlar Genel Müdürü Hamdi Güvenç, yaklaşık 150 seyahat acentesi çalışanının bu sene “Tatil destinasyonlarını yerinde yaşamak” programı çerçevesinde bölgemizi tercih etmelerinin önemine değinerek, “Bu etkinlik gelecek sezon için çok önemli bir tanıtım faaliyetidir. Bölge Turizmi için bu tür etkinliklerin önemine inanıyoruz. Geçtiğimiz günlerde de İsviçre TUI Suisse Grubunun üst düzey seyahat acentesi yöneticileri yapılan işbirliği neticesinde benzer etkinliği bölgemizde yapmışlardı. Bu bağlamda gelecek sene için İsviçre pazarında önemli bir ivme bekliyoruz” dedi.

Turizm sezonuyla ilgili değerlendirmede bulunan Genel Müdür Güvenç,  “Bu sezon turist sayısında yaşanan artıştan memnunuz. Bütün pazarlarda artış var ve bu sezon yeni pazarlar oluştu. Alman pazarı Sunexpress ile yapılan iyi işbirliği neticesinde ciddi bir artış kazanmıştır.  Bu artışta özellikle 3 tur operatörü etkili olmuştur.  Bunlar, TUİ, FTI ve Schausland-Reisen. Tüm pazarlarda geçen yıla oranla yaklaşık yüzde 8’lik bir artış bekliyoruz” diye konuştu.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.