Dolar 32,3271
Euro 35,0710
Altın 2.294,30
BİST 8.991,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 24°C
Az Bulutlu
Muğla
24°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 26°C

TOSYÖV’den Dalaman ziyaretleri

TOSYÖV’den Dalaman ziyaretleri
REKLAM ALANI
Mart 22, 2014 10:51 am
1.324
A+
A-

TOSYÖV’den Dalamdalaman esnaf odasi - TOSYÖV'den Dalaman ziyaretleriIMG 0444 - TOSYÖV'den Dalaman ziyaretlerian ziyaretleri

 Muğla-Bodrum Destekleme Derneği olarak önümüzdeki haftalarda gerçekleştirilmesi planlanan Muğla ili Kobi lerini buluşturmayı amaçlayan “Kobi Zirvesi” etkinliği çerçevesinde Dalaman’da bir dizi ziyarette bulunuldu. 

TOSYÖV’ Dalaman ziyaretlerini; Dalaman Kaymakamı Yılmaz Şimşek, Dalaman Esnaf Odası başkanı Şevket Takar, İş adamları derneği başkanı Ercan Kaylı, Dalaman Gazetesi genel yayın yönetmeni Güngör Çoban ile yaptı.  Ziyaretlerde ise; Kurumlar arasında bölgenin kalkınma planlarının önemli aktörleri pozisyonunda olan gerek kamu, gerekse özel ve meslek kuruluşlarının yetkililerine planladığı “Kobi Zirvesi” ile ilgili bilgilendirmeler yapıldı. Görüş önerileri ve katkıları alındı. 

Kaymakam Yılmaz Şimşek ziyaretinde; TOSYÖV sekreteri Mehmet Ali Demirci, Dalaman Kaymakamlığı bünyesinde Kobi lere hizmet vermek amacıyla kurduğu “Proje Geliştirme ve Yönetim” birimi hakkında bilgilendirme alarak örnek uygulamanın tüm Muğla geneline yayılması hususunda önemli faydaların bulunacağını belirtti. Proje Yönetim birimi ile TOSYÖV Muğla-Bodrum Destekleme Derneği’nin birlikte proje geliştirmesi gerektiği hususu vurgulandı. 

Ziyaretler kapsamında açıklamalarda bulunan Dernek Genel Sekreteri Mehmet Ali Demirci “Yaptığımız ziyaretlerde gerek Dalaman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanımız Sayın Şevket Takar, gerek Dalaman İş Adamları Derneği Başkanımız Sayın Ercan Kaylı, gerekse Dalaman Gazetesi Yayın Yönetmeni Güngör Çoban ile değerlendirmelerimizde bölgemiz için Kobi lerin işbirliğini geliştirmenin ortak sorunlara ortak çözümler üretme çalışmalarının ve bu konuda atılacak tüm adımların destekçisi olduklarını vurgulamaları bizleri memnun etmiştir.” 

Çalışmalar kapsamında gerçekleştirilen son ziyaret Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tuncer Asunakutlu makamında ziyaret edilerek, TOSYÖV Muğla-Bodrum Destekleme Derneği’nin faaliyetleri hakkında bilgiler aktarıldı. TOSYÖV ile Üniversite’nin gerçekleştirebileceği iş birlikleri üzerine duruldu, Kobilere eğitim olanakları hakkında bilgi alışverişi yapıldı. 

Asunakutlu; yaptığı açıklamada; “İşletme Biliminin günümüzde işletmelerin iş süreçlerine ne kadar fazla adapte edilebilirse işletmelerinde başarılarının o derece artacağını vurgulayarak bu bağlamda Üniversite ve Sivil Toplum Kuruluşlarının mutlaka işbirliği içerisine girerek Üniversitedeki bilgiyi özel sektöre taşıyacak TOSYÖV gibi STK ların burada önemli bir misyon üstlendiklerini ve onları taşıdıkları bu önemli misyonda desteklediklerini bildirdi”dedi.

Ziyaretler kapsamında TOSYÖV Muğla-Bodrum Destekleme Derneği ziyaretlerini Marmaris’te devam edecek, bu ziyaretler Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Alper Erdoğan, Genel Sekreter Mehmet Ali Demiciİ, Başkan Yardımcıları Sefer Işık ve Gürkan Özülkü tarafından gerçekleştirilecek.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.