Dolar 32,5496
Euro 34,8904
Altın 2.432,22
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 25°C
Az Bulutlu
Muğla
25°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 23°C
Cum 26°C
Cts 26°C

Sosyal market 300 aileyi sevindirdi

Sosyal market 300 aileyi sevindirdi
REKLAM ALANI
Şubat 26, 2013 3:32 pm | Son Güncellenme: Şubat 26, 2013 3:33 pm
1.636
A+
A-

OKN00371 - Sosyal market 300 aileyi sevindirdiSosyal market 300 aileyi sevindirdi

Ortaca Belediyesi tarafından yaklaşık 10 ay önce hizmete açılan “Sosyal Market” yaklaşık 300 ailenin giyimini ücretsiz olarak karşıladı.

Ortaca Belediyesi tarafından sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde kurulan Sosyal Markete vatandaşlar tarafından getirilen kullanılmamış ya da kullanılabilir olan kıyafetler CHP Ortaca İlçe Örgütü Kadın Kolları üyeleri tarafından ayrıştırılarak raflarda sergileniyor.

Vatandaşlar tarafından belediye görevlilerine verilen kıyafetler arasında gelinlikten ayakkabıya, yazlık ve kışlık elbiselerden takılara kadar kullanılşmamış eşyalar bulunuyor. İhtiyacı olan vatandaşlar ise belediyeye başvurarak hiç bir ücret ödemeden sosyal markete gelerek bu kıyafetlerden istediklerini alabiliyorlar.

Sosyal Markette gönüllü olarak çalışan Sevim Balcı “vatandaşlarımızın sosyal market adı altında oluşturulan bu yere verdikleri çeşitli eşyaları ihtiyacı olan vatandaşlara vermek üzere ayrıştırıyoruz. Burada bulunan görevli arkadaşımız dağıtımlarını gerçekleştiriyor” dedi.

Ortaca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Fahrettin Külahlı ise bu güne kadar 300 ailenin sosyal marketten faydalandığını söyledi.

Külahlı “Ortaca Belediyesi olarak açmış olduğumuz Sosyal markette yaklaşık 10 aydır hizmet vermekteyiz. Sosyal marketimizde vatandaşlarımız tarafından verilen ihtiyaç fazlası kıyafetler ve eşyalar toplanmakta, bakım ve onarımdan geçirildikten sonra ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza dağıtılmaktadır. Yaklaşık 10 aylık süre zarfında 300 aileye yardımda bulunduk. Şu anda da faaliyetlerimiz vatandaşlarımızdan gelen desteklerle devam etmektedir. Gelen bu eşyaların bakım, onarım ve düzenlemeleri gönüllü vatandaşlarımız tarafından yapılmaktadır” diye konuştu.

Ömer Kundakçı

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.