Dolar 32,3696
Euro 34,9488
Altın 2.325,48
BİST 9.094,68
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Az Bulutlu
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 27°C
Sal 23°C
REKLAM ALANI
Temmuz 23, 2017 9:31 am
1.547
A+
A-

Sezon ortasında İztuzu yolu çalışması

Ortaca’da 7 aydır 1,5 kilometrelik yolu tamamlayamayan Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Dalyan-İztuzu yoluna el attı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığının Ortaca şehir merkezinde 7 aydır tamamlayamadığı yol ile Dalyan İztuzu yolunda zamansız başladığı asfaltlama çalışması tepki çekiyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Ortaca Atatürk Bulvarında devam niteliğinde yapmayı planladığı ikinci etap 1,5 kilometrelik yolun ne zaman başlayacağı, yapılıp yapılmayacağı belirsizliğini korurken İztuzu yolunda çalışma başladı.

-Sezon ortasında neyin çalışması

Dalyan Belediyesi döneminde meclis üyeliği de yapan işletmeci Recai Keçeci sosyal medya hesabından yolun zamanlamasının süper olduğunu yazdı.

Recai Keçeci, “Büyükşehir İztuzu yoluna asfaltlama çalışması yapıyor. Hakikaten zamanlama süper. Zaten bir aylık turizm sezonu var sayılmaz. Tam ortasında yapıyorlar tebrik ediyoruz bu kararı verenleri. Turizmin olmaması için her yolu denedik. Ve bitiriyoruz artık” paylaşımında bulunarak yapılan çalışmayı eleştirdi.

Gürcan Kundakçı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.