Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 18°C
Az Bulutlu
Muğla
18°C
Az Bulutlu
Paz 21°C
Pts 22°C
Sal 23°C
Çar 21°C

Sevgililer gününü hastane odasında kutladılar

Sevgililer gününü hastane odasında kutladılar
REKLAM ALANI
Şubat 16, 2016 8:25 am
1.450
A+
A-

Sevgililer gününü hastane odasında kutladılar

 

Köyceğiz Devlet Hastanesi’nde 15 gündür tedavisi devam eden Canan Ağartan’ın eşi Sezay Ağartan 14 Şubat Sevgililer Günü’nü hastane odasında eşine çiçek vererek kutladı.Hastane yönetimi de çiftin mutluluğuna ortak olarak odayı süsledi, pasta kesti.

 

Sezay Ağartan, eşiyle 25 yıldır evli olduklarını, 1 yıldır eşinin hasta olduğunu ve bakımını kendisinin yaptığını söyledi.

Müzikle uğraştığını ve eşinin rahatsızlığı nedeniyle işine ara verdiğini anlatan Ağartan, “Köyceğiz Devlet Hastanesi yönetimine ve çalışanlarına bu özel günde, böyle bir ortam hazırladıkları için teşekkür ederim. Bizim için sürpriz oldu. Daha önceki yıllarda bu günü baş başa kutluyorduk. Bizi bu günde yalnız bırakmadıkları için mutlu olduk. Bize moral oldu” dedi.

Ağartan, eşinin rahatsızlığı nedeniyle konuşamadığını, bu güzel olaydan duyduğu mutluğunun gözlerinden okunduğunu ifade etti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.