Dolar 32,3848
Euro 35,0513
Altın 2.326,23
BİST 9.102,82
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Parçalı Bulutlu
Muğla
26°C
Parçalı Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 24°C

Rusya’dan Dalaman’a gelen uçak su takıyla karşılandı

Rusya’dan Dalaman’a gelen uçak su takıyla karşılandı
REKLAM ALANI
Nisan 29, 2017 8:37 am
1.416
A+
A-

Rusya’dan Dalaman’a gelen uçak su takıyla karşılandı

7 1 - Rusya’dan Dalaman’a gelen uçak su takıyla karşılandı

-Rusya’dan Dalaman’a 336 yolcusuyla dolu gelen turizm sezonun ilk uçağı havalimanından su takı oluşturularak karşılandı

– YDA Dalaman Havalimanı Genel Müdürü Hamdi Güvenç:

“Rusya bizim için önemli bir Pazar. Önümüzdeki günlerde bölgeye çok sayıda Rus turist bekliyoruz. Özellikle Dalaman bölgesini çok sevdiği için tatil planlarını erteleyen çok sayıda Rus turistin bu sene bölgemize gelerek bir rekor kıracağını düşünüyorum”

 

Rusya’nın Moskova DomodedovoHavalimanından  Dalaman’a gelen turizm sezonun ilk uçak törenle karşılandı. Uçak piste inmesinin ardından havalimanında bulunan itfaiye ekipleri tarafından oluşturulan su takının altından geçti.

Uçağın yolcuları için YDA Dalaman Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde özel bir karşılama töreni yapıldı.

YDA Dalaman Havalimanı Genel Müdürü Hamdi Güvenç,  Rusya’dan bekledikleri ilk uçağın Rusya’nın Moskova’dan Dalaman’a 336 yolcusuyla dolu olarak geldiğini belirterek, “Rusya bizim için önemli bir Pazar. Önümüzdeki günlerde bölgeye çok sayıda Rus turist bekliyoruz. Özellikle Dalaman bölgesini çok sevdiği için tatil planlarını erteleyen çok sayıda Rus turistin bu sene bölgemize gelerek bir rekor kıracağını düşünüyorum” dedi.

Güvenç, Rusya pazarında yaşanan ivmeyi artırmak için Rusya’dan Dalaman’a uçak seferlerinin yapılacağı kentlerde Dalaman tanıtım günleri yaptıklarını anlatarak, “Bu konuda Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteğini de alıyoruz. Özellikle, Bakanlığımızın Tanıtma Genel Müdürlüğüne destekleri için teşekkür ediyoruz. Dalaman bölgesi doğası, tarihi güzellikleri ve turistik aktiviteleri insanları cezbeden bir bölge.

Rusya’da sadece Moskova değil çok sayıda şehirlere girildi, penetrasyon iyi oldu. Ayrıca uçuş frekansı artırıldı . Çeşitli kurumlarla işbirliği geliştirildi ve yakın gelecekte daha fazla bölgeden daha sık uçuşlar gerçekleşecek. Yeni ve çok fonksiyonlu terminal inşaatımız bütün hızıyla devam ediyor. Yeni ve çok fonksiyonlu terminal inşaatımız bütün hızıyla devam ediyor. Yolcu profiline uygun yolcu konforu üst düzeye çıkacak” şeklinde konuştu.

Rusya’dan 8 Ukrayna’dan 3 Kentten Dalaman’a Uçak Seferi

ANEX Tour Dalaman Bölgesi Kontrat Müdürü Mustafa Özden ise şu bilgileri paylaştı:

“Anex Turizm Group Bünyemize ait olan AzurAir Rusya uçak firmamız ile bugün ilk misafirlerimiz dalaman havalimanınainişyaptı. Toplam 336 misafir ile Moskova’danuçağımız çok özlediği ve hasret duyduğu bölgemize gelmiş olup onlarla buluşmak bizlere de ayrı şevk ve heyecan verdi. Rus halkı herzaman Türkiye’yi 2. Evi olarak görmüştür. Bizler AnexTour olarak misafirlerimize en içerikli ürün ve paketler oluşturarak her kategoride tatil imkanı sunuyoruz. Bu yıl dünya olağan dışı bir gelişme yaşanmazsa Dalaman bölgesine BDTpazarları tarihinde 120.000 gibi pax kapasitesi ile en büyük yolsu sayısınaulaşmayı hedefliyoruz. Rusya’dan 8 şehir, Ukrayna’dan 3 şehir olmak üzere uçuşlarımızbugün itibari ile başladı. Bu ülkelerinbaşlıcaşehirlerinde YDA Dalaman havalimanı ile tanıtımkampanyaları yaptık. Sürpriz projeler üzerindeçalışmaktayız. Umarımkazasızbelasız 2017 Sezonunu geçirir, ülkemize en büyük ekonomik girdi sağlayanturizmde, taşlar dahada yerine oturmuş bir şekildedüzen alması en büyükümidimizdir. Tüm turizmci dostlara hayırlı sezonlar dilerim”

Dalaman’a gelen Rus turistler ise Dalaman bölgesini çok sevdiklerini anlatarak, “Tatilimizi Marmaris ve Fethiye’de geçirmek için aylardır bekliyoruz. Sırf Türkiye’ye gelebilmek için tatil planlarımızı erteledik. Havalimanında yapılan su takıyla karşılama harikaydı” ifadesini kullandılar.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.