Dolar 32,3296
Euro 35,0275
Altın 2.282,64
BİST 8.974,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 24°C
Az Bulutlu
Muğla
24°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 24°C
Paz 26°C
Pts 26°C

Ressamlardan Başkan’a ziyaret

Ressamlardan Başkan’a ziyaret
REKLAM ALANI
Mayıs 29, 2015 3:01 pm
1.455
A+
A-

Ressamlardan Başkan’a ziyaret

 

Uluslararası Fethiye Resim/Tatil Çalıştayı için Fethiye’ye gelen farklı ülkelerden 18 ressam Dalaman’a gelerek Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz’ı makamında ziyaret ettiler.

 

Uluslararası Fethiye Resim/Tatil Çalıştayı düzenlendi. Geçen sene Dalaman Belediyesi tarafından 1.düzenlenen Uluslararası Resim/Tatil Çalıştayı için çeşitli ülkelerden gelen 18 ressam Dalaman’da Dalaman Belediye Başkanı Muahmmet Şaşmaz’ı makamında ziyaret ettiler. İlk olarak Başkan Şaşmaz ressamlar için Dalaman Sığla Restaurant’ta yemek verdi. Şehit Mehmetçik Parkı’nda çay içen ressamlar geçen sene tadilat ve bakımı tamamlanan Şehit Mehmetçik Parkı’na hayran kaldılar. Daha sonra geçen sene yapılan Uluslararası Resim Çalıştayı’nda yapılan resimleri incelediler. Başkan Şaşmaz makamında ressamlara Dalaman ile ilgili tanıtım kitapçığı, tanıtım CD’si ve Mehmetçik Parkı’nın önceki hali ile sonraki halini gösteren fotoğraflardan oluşan hediyeleri verdi.

Ziyaret ile ilgili açıklama yapan Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz “Geçen sene Dalaman Belediyesi olarak 1.ni yaptığımız resim çalıştayı bu sene Fethiye’de düzenlendi. Buraya katılan ressamlar bizleri ziyaret ettiler. Geçen seneki çalıştayda yapılan resimleri biz belediyemizin duvarlarına astırmıştık. Bu retesimleri duvarlarda görünce çok haşlarına gitti. Kendilerine tekrar hoşgeldiniz diyorum. Sanatçıları ağırlamaktan her zaman onur duyarız” dedi.

Bu yıl ki çalıştay programımıza geçen yıl bize kapılarını ve gönlünü açan Sayın Muhammet Şaşmaz başkanlığındaki Dalaman belediyesini ziyareti de aldık ve dün gerçekleştirdik..
Her zamanki dinamik/devrimci yapısı ile sayın Başkan Şaşmaz bizi karşıladı, ağırladı ve geçen yıl kendilerinin himayesinde gerçekleştirdiğimiz çalıştayda ortaya çıkan biribirinden değerli eserlerin sergilendiği belediye yönetim binasını gezdirdi…
Tüm sanatçılarımıza sembolik hediyeler takdim eden Başkan Muhammet Şaşmaz’a şükranlarımızı arz ederiz..

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.