Dolar 32,5998
Euro 34,8142
Altın 2.493,71
BİST 9.478,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 12°C
Hafif Yağmurlu
Muğla
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 23°C
Sal 21°C

Plaj Hentbolu 08-12 Temmuz’da

Plaj Hentbolu 08-12 Temmuz’da
REKLAM ALANI
Haziran 16, 2016 7:34 am
1.474
A+
A-

Plaj Hentbolu 08-12 Temmuz’da

DSC_0286

 

Türkiye 19. Üniversiteler Köyceğiz Yaşar Sevim Plaj Hentbol Turnuvası 08-12 Temmuz 2016 tarihleri arasında Köyceğiz Belediyesi Delta plajında yapılacak.

 

Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, Köyceğiz’in klasikleri haline gelen turnuvaya tüm sporseverleri davet etti.

Üniversiteler Plaj Hentbolu Şampiyonası’nı, 1998 yılında başladığını ve belediyenin ev sahipliğinde organize edilerek 19 yıldır devam ettiğini hatırlatan Ceylan, Köyceğiz’de bir klasik haline gelen, tüm üniversite ve spor camiasının kanıksadığı Üniversiteler Plaj Hentbolu Şampiyonası’nı, bu yıl da gerçekleştirmek ve devam ettirmek adına bir eğitimci olarak onur duyduğunu dile getirdi.

Ceylan, “Değerli hentbol severler,18 yıldır ulusal ve uluslararası katılımla, devam etmesinde katkıda bulanan ve emeği geçen öncelikle şampiyonamıza, adını verdiğimiz merhum hocamız Sayın Yaşar Sevim’i rahmetle anıyor ve dönem belediye başkanlarımıza, tüm hentbolcularımıza, üniversitelerimize ve sponsorlarımıza teşekkür ediyorum. Akdeniz ve Ege Bölgesinin birleştiği yerde Köyceğiz Gölünün kucakladığı yeşil ile mavinin buluştuğu Köyceğiz’imizde, sizlerin de katılımıyla canlanan bir şampiyona olarak, artık Köyceğiz’in bir parçası haline gelmiştir. Her yıl olduğu gibi bu yılda İlçemiz Köyceğiz’de konuk etmekten ve ağırlamaktan mutluluk duyarız. Paylaşma, kaynaşma ve eğlenceyi spor çatısı altında birleştiren şampiyonamıza tüm hentbol severleri, eşsiz doğal güzellikler sunan Köyceğiz’e bekliyoruz. Bu organizasyonun gerçek spor erdemliliği anlayışı içinde yaklaşılması adına tüm sporcularımıza başarılar diler tüm kişi kurum ve kuruluşlara teşekkür ederim. Süreç içerisinde İlçemizi onurlandırmanız bizleri mutlu edecektir” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.