Dolar 32,3470
Euro 35,0988
Altın 2.307,90
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 24°C
Az Bulutlu
Muğla
24°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 26°C

Özel Burç Meltem İlkokulu ve Ortaokulu Yeni Eğitim ve Öğretim dönemine yenilenen binası ve eğitim kadrosu ile başladı.

Özel Burç Meltem İlkokulu ve Ortaokulu Yeni Eğitim ve Öğretim dönemine yenilenen binası ve eğitim kadrosu ile başladı.
REKLAM ALANI
Ekim 17, 2015 12:29 pm
1.733
A+
A-

          Özel Burç Meltem İlkokulu ve Ortaokulu Yeni Eğitim ve Öğretim dönemine yenilenen binası ve eğitim kadrosu ile başladı.   

   2014-2015 Eğitim ve Öğretim döneminde başarıdan başarıya koşan Burç Meltem Ortaokulu bölgemize ilk uluslararası madalya kazandırmanın mutluluğunu yaşadı ve yaşattı!

2014 Kasım Teog 1’de 2 Türkiye birincisi çıkaran okulumuz, Yep’e Göre Teog Sınavında 63 Öğrenci İle 439 Puan Ortalamasını, İlk 53 Öğrencinin Ortalamasına Göre 454 Puan Ortalamasını, İlk 10 Öğrenciye Göre İse 493 Gibi Bölgenin En Yüksek Puan Ortalaması Yakalayarak Büyük Bir Başarıya İmza Attı.

‘’Urfadu’’ (Uluslararası Bilim Temelleri Bilgi Yarışması)  Da – uluslararası olmasının yanı sıra Tübitak Tarafından Da Tanınan Prestiji Yüksek Bir Olimpiyattır- Ulusal Organizasyon Komitesi (Uok) nin Düzenlediği Olimpiyata 13 Ülkeden Binlerce Öğrenci Katılmış, Burç Meltem Ortaokulu Bu Olimpiyatta: 1 Dünya Birinciliği, 2 Türkiye Birinciliği, 6 Türkiye İkinciliği, 19 Türkiye üçüncülüğü kazanarak bölgede kendinden söz ettirme başarısını gösterdi.

Diğer Taraftan Amc 8 (Amerika Matematik Yarışmaları) 60 Yıllık Geleneği Olan Amerika Matematik Yarışmaları-Amarika Matematik Birliği Tarafından Düzenlendiği Bilinmektedir-Bu Yarışmalarda Da 4 Altın Madalya (Dünya Birinciliğe), 4 Gümüş Madalya (Dünya İkinciliği) ,5 Bronz Madalya (Dünya Üçüncülüğü)Kazanan Burçmeltem başarının haklı gururunu bir kez daha doyasıya yaşamış yaşatmıştır.

Burç Meltemde başarı sadece sınavlarda ve Olimpiyatlarda Değil Sporda Da Bölgede Ve İlde Kendinden Göz Ettirmeyi Başarmıştır. Tekvando Yıldız Erkekler Muğla 1.Liği, Masa Tenisi Yıldız Kızlar Muğla 2.Liği, Küçükler Futbol Takımı İlçe 1.Liği(Muğla 4. Lüğü), Atletizm 4×100 Metre Yıldız Erkekler Muğla 1.Liği, Atletizm Yıldız Erkekler Muğla 2.Liği, Atletizm Yıldız Kızlar Muğla 2.Liği, Atletizm Küçük Erkekler Muğla 4.Lüğü, Atletizm Küçük Kızlar Muğla 4.Lüğü Ve Daha Birçok Başarı…

Okul Müdürü Fatih Okay 20’15-2016 Eğiim ve Öğretim dönemine yazın yaptığı hizmet içi Eğitim ve zümre çalışmaları ile güzel bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ifade etti. Kadrosuna kattığı tecrübeli Dersane Öğretmenleri ile daha da güçlendiklerini önümüzdeki yıllarda başarılarının dahada artarak devam edeceğini, yeni dönemin öğrencilerimize velilerimize ve öğretim kadrosuna hayırlı olmasını diliyorum ‘dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.