Dolar 32,3143
Euro 35,1060
Altın 2.290,78
BİST 9.057,12
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 24°C
Az Bulutlu
Muğla
24°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 25°C
Paz 27°C
Pts 26°C

Özden, Memur-Sen ilçe temsilcileriyle buluştu

Özden, Memur-Sen ilçe temsilcileriyle buluştu
REKLAM ALANI
Haziran 20, 2013 11:41 am
1.470
A+
A-

Özden, Memur-Sen ilçe temsilcileriyle buluştu

Asya Parlamenterler Asamblesi Türk Grubu Başkanı, Ak Parti Muğla Milletvekili Prof. Dr.Yüksel Özden Dalaman‘da Memur-Sen ilçe temsilcileriyle bir araya geldi.

Milletvekili Özden ile birlikte Dalaman Ak Parti  İlçe Başkanı Onur Turgut, Dalaman Memur-Sen İlçe Temsilcisi Yakup Akkoyun ve Memur-Sen’e bağlı diğer ilçe temsilcilerinin katıldığı toplantıda gündemde öne çıkan konular ve yerel konular üzerine karşılıklı görüşler paylaşıldı.

Memur-Sen’in Dalaman‘da yaptığı çalışmalar ile ilgili bilgi alan Özden  sivil toplum örgütlerinin, toplum ve yönetim arasında organik bir bağ oluşturarak, demokratik bir köprü vazifesi gördüğünü belirtti.

Milletvekili Prof. Dr.Yüksel Özden, “Sivil toplum örgütleri toplum ve yönetim arasında organik bir bağ oluşturur. Bu organik bağı daha çok güçlendirme gayesinde ve çabasındayız. Bu nedenle sivil toplum örgütleriyle barışık bir tutumla sürekli diyalog içerisinde olmaya özen göstermekteyiz‘‘ dedi.

Ümran OKUR

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.