Dolar 32,3639
Euro 34,9576
Altın 2.325,43
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Az Bulutlu
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 26°C
Sal 23°C

Ortaca Belediyespor, altın yıllarını arıyor…

Ortaca Belediyespor, altın yıllarını arıyor…
REKLAM ALANI
Aralık 14, 2017 12:25 pm
834
A+
A-

Ortaca Belediyespor, altın yıllarını arıyor…

Ortaca Belediyespor oynadığı 12 karşılaşmadan, 3 galibiyet, 1 beraberlik, 8 yenilgi alarak 10 puan topladı.

OMR 0006 - Ortaca Belediyespor, altın yıllarını arıyor…

Bal 8 Grupta sezona Şampiyonluk parolasıyla başlayan Ortaca Belediyespor, ligin sonuncusu Dikili Çandarlıgücü’ne kendi seyircisi önünde 1-0 yenildi.

Ortaca Belediyespor, Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 12. hafta mücadelesinde Ortaca Ahmet Ateş stadında lig sonuncusu Dikili Çandarlıgücü’nü konuk etti. Karşılaşma boyunca hiçbir varlık gösteremeyen Ortaca Belediyespor, Burakcan’ın ayağından yediği tek golle 3 puandan oldu.

Ligin sonuncusuna yenilen Ortaca Belediyespor, kötü gidişe dur diyemedi ve puan cetvelindeki sondan 3. sıradaki yerini korudu.

-Yönetim istifa sesleri

Takımın oyunundan memnun olmayan az sayıdaki Ortaca Belediyespor taraftarı söylediği marşlarla oyuncuları protesto etti. İkinci yarının sonuna doğru ise yönetimi istifaya çağırdı.

-Sosyal medyadan tepki: “Ağlayıp sızlamayacaksın”

Ortaca Belediyespor’un gün geçtikçe kötüye gidişini gören taraftarlar, takıma bir an önce müdahale edilmesini, geçtiğimiz yıllarda yaşatılan şampiyonlukları ve ligdeki mücadeleci ruhun yakalanmasını istediler.

Sosyal medyadan tepki gösteren eski futbolculardan Burhan, “Kendi öz evlatlarını birer birer harcarsan rakiplerinin karşısına futbolcu denen ruhsuzlarla çıkarsan Ortaca’nın tozunu yiyen soğuklarını iliklerine kadar yaşayan canını ortaya koyan kendi değerlerimizi internet kafelere.. Sokaklara mecbur bırakırsan sezon sonunda da küme düşersen ağlayıp sızlamayacaksın. Türkiye’nin en başarılı alt yapı ordusuna sahip olacaksın bal liginde de küme düşmemeye çalışacaksın. Yüksek başarılarından dolayı ????? Yönetimi ve teknik kadroyu tebrik ediyorum. Kendilerine U15, U16 ve U19 takımlarının maçlarını seyretmelerini tavsiye ediyor oradaki teknik kadroların ve krallarımızın vermiş oldukları azim fedakarlık ve özverileri gözleriyle görmelerini tavsiye ediyorum. ORTACA BELEDİYESPOR ruhu taşıyıp da bu görüşlerimi onaylayan taraftarlar ve hakları gasp edilmiş eski futbolcular adına BURHAN”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.