Dolar 32,5507
Euro 34,8733
Altın 2.427,52
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 22°C
Az Bulutlu
Muğla
22°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 26°C
Cts 25°C
Paz 26°C

Organik Köy Projesi Hayata Geçiyor

Organik Köy Projesi Hayata Geçiyor
REKLAM ALANI
Aralık 1, 2014 1:42 pm | Son Güncellenme: Şubat 12, 2023 8:43 pm
1.576
A+
A-

Organik Köy Projesi Hayata Geçiyor

 

 

‘Çandır Organik Köy’ projesi kapsamında ‘Organik Ürün Bilincinin Geliştirilmesi’ amacıyla bir çalıştay düzenlendi..

 

 

Köyceğiz’in Çandır köyünde başlatılan ‘Çandır Organik Köy’ projesi ile ilgili olarak bir çalıştay yapıldı. 24-25 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilen çalıştayın ilk gününde Muğla Otel toplantı salonunda, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Organik Tarım Ulusal Eylem Planı kapsamında ‘Organik Ürün Bilincinin Geliştirilmesi’ toplantısı gerçekleştirildi.

 

Çalıştaya, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) adına Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Murat Can ve Karia Yolu Proje Koordinatörü Seher Taner Akgün katıldı.

 

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından ‘Organik Ürün Bilincinin Geliştirilmesi’ konusu itibariyle bir çalışma gerçekleştirilen toplantıda ‘Çandır Organik Köy’ projesinin tanıtımı gerçekleştirildi. MUTSO adına çalıştaya katılan Karia Yolu Proje Koordinatörü Seher Taner Akgün, Karia Yolu’nun hayata geçirilmesi ve bu projenin rota üzerinde bulunan köylere ve halka ne tür katkılar sağladığı üzerine bir sunum gerçekleştirdi. Çalıştayın ilk günü sonuç raporunun çıkarılması ile sona erdi.

 

İki gün olarak planlanan çalıştay 25 Kasım Salı günü Köyceğiz Teknik Gezisi ile sonlandırıldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.