Dolar 32,3592
Euro 34,9986
Altın 2.324,57
BİST 9.143,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Parçalı Bulutlu
Muğla
26°C
Parçalı Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 24°C

MUSKİ’nin Araç Filosu Genişliyor

MUSKİ’nin Araç Filosu Genişliyor
REKLAM ALANI
Kasım 26, 2014 2:25 pm
1.652
A+
A-

MUSKİ’nin Araç Filosu Genişliyor

 

Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü, alımını tamamladığı 3 adet yeni kazıcı yükleyici aracı, filosuna ekledi. Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle de MUSKİ, büyük çaplı araç alımı ile filosunu daha da güçlendirecek.

Türkiye’nin en çok yağış alan illerinden biri olan Muğla’da, Muğla Büyükşehir Belediyesi MUSKİ Genel Müdürlüğü kanal kazma ve yükleme işlerinde kullanılmak üzere 3 adet araç alarak kış hazırlıklarına devam ediyor. Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğünden 16 iş gününde alımı tamamlanan 3 adet iş makinesi MUSKİ’ye teslim edildi.

MUSKİ Genel Müdürlüğü Destek Hizmetleri Daire Başkanlığından edinilen bilgiye göre, Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından sağlanacak finansman desteği ile daha büyük çapta bir araç alımı olacağı ve filonun genişletileceği öğrenildi.

Araç alımları ile ilgili bilgi veren MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen, yeni alınan araçlarla ile birlikte şehirde meydana gelen sorunlara MUSKİ olarak en kısa sürede müdahale etmeyi hedeflediklerini açıkladı. Araç filolarının artmasıyla hizmet kalitesinin de arttırdığını vurgulayan Ülgen, “MUSKİ olarak yeni bir oluşum içerisine girdik. Bu kapsamda filomuzdaki araç sayısını arttırıyoruz. Şu an filomuzda 123’ü iş makinası olmak üzere toplam 318 aracımız var. Teknik donanımımızın kalitesini arttırmaya ve vatandaşlarımıza daha iyi hizmet vermeye çalışıyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.

Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından 16 iş günü gibi kısa bir sürede alımı gerçekleştirilen 3 kazıyıcı yükleyici araç ile ilgili açıklama yapan Daire Başkanı Ali Tekkaya, şunları kaydetti; “ İlimizde daha kaliteli hizmet verebilmek amacıyla 2015 Ocak ayı sonuna kadar makine parkımızın zenginleştirilmesini amaçlıyoruz. Bu doğrultuda araç filomuza 3 adet kazıcı-yükleyicinin satın alım işlemini tamamlayarak hizmete sunumunu sağladık. Ancak asıl büyük çaplı araç alımı Büyükşehir Belediyesinin sağlayacağı finansman desteği ile Devlet Malzeme Ofisi üzerinden gerçekleştirilecek.”

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.