Dolar 32,3717
Euro 34,9902
Altın 2.326,00
BİST 9.097,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Parçalı Bulutlu
Muğla
26°C
Parçalı Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 24°C

MUĞLA ENGELLİLER DERNEĞİNDEN BASIN BİLDİRİSİ

MUĞLA ENGELLİLER DERNEĞİNDEN BASIN BİLDİRİSİ
REKLAM ALANI
Ocak 8, 2014 7:51 pm
1.711
A+
A-

Untitled 1 - MUĞLA ENGELLİLER DERNEĞİNDEN BASIN BİLDİRİSİMUĞLA ENGELLİLER DERNEĞİNDEN BASIN BİLDİRİSİ

Bilindiği üzere, Muğla Engelliler Derneğimiz 2007 yılından bugüne kadar Muğla İlimizde faaliyetlerini Muğlalı hemşerilerimizin katkı, teşvik, destek ve hoşgörüleri sayesinde yürütmektedir.

Derneğimiz kuruluşundan bugüne kadar gerek üyelerimizin gerekse üye olmayan engellilerin adını ve durumlarını kullanarak herhangi bir yardım, gösteri, vb. çıkar sağlayıcı faaliyetlerde bulunmamıştır. Aksine insanları ve kamu vicdanını etkileyerek duygu sömürüsüne bulaşmamayı ilke olarak benimsemiştir. Kişilerin onurunu rencide edici kabul ettiği; dergi, eşya, vb. satış faaliyetlerinden kaçınılmıştır. Hatta bu gibi faaliyetler için ilimize dışarıdan gelen kişilere yönelik olarak yönetimimizce gerekli tepkiler ve ihbarlar yapılmaktadır. Dernek olarak bugüne kadar yapmış olduğumuz faaliyetlerde engellilerin sorunlarına yönelik çalışmalara ağırlık verilmiş ve tüm Muğlalı hemşerilerimiz güvenlerini kazanmak bizim için en büyük gurur kaynağı olmuştur.

 

Fakat son günlerde İlimize, diğer İllerden geçmiş yıllarda da olduğu gibi bu yılda  engelli derneklerinin adını kullanarak; kurye, telefon ile (850’li ve değişik hatlardan) tiyatro bileti satışı yapılmaktadır. Bu satışlardan Muğla Engelliler Derneğimize de yardım aktarıldığı ve derneğimize katkı sağlanacağı, üyelerimize yardım edileceği yönünde vaatlerle ilimiz merkez ve ilçelerindeki birçok vatandaş, esnaf hatta kendi dernek üyelerimize dahi ulaşıldığı, duyarlı birçok vatandaşımız ve dostumuzun derneğimize yaptıkları müracaat ve telefonlardan anlaşılmaktadır. Bu satışların Muğla Engelliler Derneği ile hiçbir ilgisi yoktur.

Bu konulara ilimiz genelinde duyarlı, bizlere güvenen ve sevenlerin dikkatlerini çekmeyi, bilgilendirmeyi bir borç bildiğimiz için Muğla Engelliler Derneği Yönetim Kurulu olarak açıklama yapma gereği duyulmuştur.   Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

MUĞLA ENGELLİLER DERNEĞİ

YÖNETİM KURULU

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.