Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 18°C
Az Bulutlu
Muğla
18°C
Az Bulutlu
Paz 21°C
Pts 24°C
Sal 23°C
Çar 21°C

MSKÜ-DOKTOB işbirliği

MSKÜ-DOKTOB işbirliği
REKLAM ALANI
Haziran 8, 2015 3:28 pm
1.447
A+
A-

MSKÜ-DOKTOB işbirliği

 

Dalaman, Ortaca, Köyceğiz Turistik Otelciler ve Turizm İşletmeleri Birliği (DOKTOB) ile Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) arasında Muğla Valisi Amir Çiçek himayesinde protokol imzalandı.            Protokolün; Dalaman-Ortaca-Köyceğiz bölgesi turizminin geliştirilmesi ve stratejisi alanı hazırlanması amacıyla imzalandığı bildirildi.

 

Protokol töreninde Vali Çiçek’in yanı sıra MSKÜ Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar, DOKTOB Başkanı Yücel Okutur, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ozan Bahar, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Uğur Şeren, İl Kültür ve Turizm Müdürü Veli Çelik yer aldı.

Muğla dendiğinde akla ilk turizmin geldiğini dile getiren Vali Amir Çiçek: “Turizmin en kaliteli biçimde geliştirilmesi için DOKTOB gibi birliklere ihtiyacımız vardır. Bir ilin kalkınmasında ve gelişmesinde birlikler önemli bir dinamiktir. Bölgenin ekonomik olarak büyümesi ve kalkınması amacıyla Valilik himayesinde imzalanan bu protokolden dolayı hem DOKTOB’a hem MSKÜ’ye teşekkür ediyorum. Yaptıkları çalışmalar ve hazırladıkları projeler ile turizmi 12 aya yayacaklarına ve alternatif turizmi geliştireceklerine inanıyorum.” dedi.

Muğla’nın gelişmesi için üniversite olarak ellerinden gelen desteği vereceklerini belirten MSKÜ Rektörü Prof. Dr. Harmandar: “Biz üniversite olarak gerekli işbirliklerini yapmaya hazırız. Bu projeden dolayı DOKTOB’a teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

DOKTOB Başkanı Yücel Okutur ise, Muğla’da 3T denilen tarım, tarih ve turizmin halkın hizmetine sunulması gerektiğini vurguladı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.