Dolar 32,4568
Euro 34,8038
Altın 2.478,54
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 19°C
Az Bulutlu
Muğla
19°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Motosikletçilerden teröre tepki

Motosikletçilerden teröre tepki
REKLAM ALANI
Ağustos 27, 2015 2:54 pm
1.570
A+
A-

Motosikletçilerden teröre tepki

 

Ege Yolcu Dergisi ve Köyceğiz Belediyesi’nin her yıl ortaklaşa düzenlediği Motosiklet Festivalinin bu yıl dördüncüsü yapıldı.

NADİR ŞAHİN

 

4 gün süren festival kapsamında motosikletçiler, Köyceğiz, Ortaca, Dalaman’da çeşitli turlara katıldılar.

Festival etkinlikleri kapsamında yapılması planlanan şenlikler ve konserler ise ülke genelinde yaşanan terör olayları nedeniyle iptal edildi.

Festivalin son gününde Toparlar mahallesindeki Kazancı kamp alanından grup halinde çıkan motosikletçiler Köyceğiz şehir merkezinde ve kordonda kortej yaptılar.

Atatürk anıtı önünde toplanan motosikletçiler, Köyceğiz Kaymakamı Gürkan Demirkale, Belediye Başkanı Kamil Ceylan ve protokol ile birlikte Atatürk anıtına çelenk bırakarak saygı duruşunda bulundu.

Ege Yolcu Motosiklet Grup Başkanı ve festival koordinatörü Nadir Şahin, “bugünkü yapmış olduğumuz etkinlik bizim Köyceğiz’de 4. Ege Yolcu ve Köyceğiz Belediyesinin ortaklaşa düzenlediği bir motosiklet festivalimizdi. Bildiğiniz gibi etkinlik kapsamı içerisinde konserlerimiz vardı. Fakat ülkede tırmanan terör olayından dolayı vermiş olduğumuz şehitler hepimizi yasa boğdu. Bu noktada bizde duyarlılık göstererek Ege Yolcu motosiklet grubu olarak şenlik ve eğlence tarzındaki konser etkinliklerimizi iptal ettik. O yüzden içimiz buruk ama başımız dik, anlımız açık bir şekilde bu etkinliğimizi kutluyoruz. İnşallah bu terör belasından kurtuluruz diyorum. Bizim zaten buradaki sürüş amacımız Vatanımıza, Cumhuriyetimize, Atatürk inkılap ve Devrimlerine sahip çıkmak, ülkenin birlik beraberliğini savunmak, bu nedenle de motosikletçi arkadaşlarımızın teröre karşı bir tepki sürüşüdür” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.